Γ.Οικονόμου: «Έντρομος είναι ο κ.Τσίπρας που επενδύει σε κρίσεις για να σπείρει με ψέματα τη διχόνοια»

Α.Τσίπρας: «Μετά από 9 μήνες αισχροκέρδειας, έντρομος από τη λαϊκή οργή ο Μητσοτάκης ανακοινώνει κάποια μέτρα»

Γ.Οικονόμου: «Έντρομος είναι ο κ.Τσίπρας που επενδύει σε κρίσεις για να σπείρει με ψέματα τη διχόνοια»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην αγορά της Καβάλας δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «μετά από 9 μήνες αισχροκέρδειας, έντρομος από τη λαϊκή οργή ο Μητσοτάκης ανακοινώνει κάποια μέτρα».

Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, απάντησε στον επικεφαλής της αντιπολίτευσης λέγοντας: «Έντρομος και απεγνωσμένος είναι ο κ. Τσίπρας, που σ όλη την πολιτική του πορεία επενδύει στις κρίσεις για να σπείρει με ψέματα τη διχόνοια, τον πανικό και την καταστροφή»

Η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου

Ο Πρωθυπουργός με ψυχραιμία, σχέδιο και σοβαρότητα χειρίζεται, εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, αποτελεσματικά κάθε μεγάλη κρίση που ενέσκηψε, μεριμνώντας για την ασφάλεια και τη σταθερότητα της κοινωνίας και της πατρίδας.

Έντρομος και απεγνωσμένος είναι ο κ. Τσίπρας, που σ όλη την πολιτική του πορεία επενδύει στις κρίσεις για να σπείρει με ψέματα τη διχόνοια, τον πανικό και την καταστροφή.

Σήμερα μετά την ανακοίνωση από τον Πρωθυπουργό των μέτρων για την νέα δραστική ελάφρυνση του κόστους ενέργειας θα συνειδητοποιήσει ότι αυτό που μετρά για την κοινωνία είναι οι πράξεις που προϋποθέτουν δουλειά και γνώση και όχι τα εύκολα συνθήματα και ο τοξικός πολιτικός λόγος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο ο κ. Τσίπρας θα αναζητά το επόμενο μετερίζι αντιπολίτευσης που να εξυπηρετεί τα αδιέξοδά του, η Κυβέρνηση με σχέδιο και σύνεση θα προάγει το δημόσιο συμφέρον και θα υπερασπίζεται το επίπεδο ζωής των πολιτών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.