Γ. Οικονόμου για τον Α. Τσίπρα: «Τραμπισμός α λα γκρέκα» – Ανοικτό το ενδεχόμενο και για τρίτες εκλογές (βίντεο)

«Όλα αυτά είναι επικίνδυνα παιχνίδια»

Γ. Οικονόμου για τον Α. Τσίπρα: «Τραμπισμός α λα γκρέκα» – Ανοικτό το ενδεχόμενο και για τρίτες εκλογές (βίντεο)

Ανοικτό το ενδεχόμενο και τρίτων εκλογών άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ο Γιάννης Οικονόμου επιτέθηκε, επίσης, στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι εισάγει στην ελληνική πολιτική έναν «Τραμπισμό α λα γκρέκα».

Και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι μέσα από τα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας «ζήτησε από τον πρωθυπουργό να ορίσει υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών για να πάει η χώρα σε εκλογές».

Στο πλαίσιο αυτό, τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν θα τον ακολουθήσει σε αυτή την «πολιτική ευτέλειας και εξαχρείωσης» και τον κατηγόρησε ότι θέλει να αμφισβητήσει την ομαλότητα και θέλει να εισάγει τον Τραμπισμό στην Ελλάδα.

Ο κ. Οικονόμου πρόσθεσε, απαντώντας, σε σχετική ερώτηση ότι είναι βαριά τα υπονοούμενα και τα επιχειρήματα που επιχειρεί να προβάλλει ο κ. Τσίπρας για να οικοδομήσει την δική του γραμμή άμυνας για την επόμενη περίοδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι επικίνδυνα μονοπάτια αυτά, είναι εκτός της συνταγματικής τάξης και δεν λαμβάνουν υπόψιν τους τους πολιτικούς συσχετισμούς και αμφισβητούν το βασικό κεκτημένο της μεταπολίτευσης που είναι η δημοκρατική ομαλότητα. Όλα αυτά είναι επικίνδυνα παιχνίδια. Προφανώς ο κ. Τσίπρας έχει στο μυαλό του άλλα πράγματα για να μεταχειρίζεται αυτή την τακτική, κάτι τέτοιο όμως δεν βοηθάει ούτε την χώρα ούτε την κοινωνία και προσβάλλει την δημοκρατική μας παράδοση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.