ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ.Βρούτσης: Αύριο η παρουσίαση του χρονοδιαγράμματος για τις κάμερες και την ταυτοπροσωπία στα γήπεδα

«Όποιο γήπεδο δεν έχει υποστήριξη από εκείνη την ημερομηνία και μετά, η επόμενη αγωνιστική θα είναι κεκλεισμένων των θυρών»

Γ.Βρούτσης: Αύριο η παρουσίαση του χρονοδιαγράμματος για τις κάμερες και την ταυτοπροσωπία στα γήπεδα

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, μίλησε για τα νέα μέτρα με τα οποία θα ανοίξουν εκ νέου τα γηπεδα για τους φιλάθλους, την τοποθέτηση καμερών, την ταυτοπροσωπία, αλλά και τη λειτουργία των συνδέσμων.

Σύμφωνα με όσα είπε στην ΕΡΤ, αύριο Δευτέρα θα ανακοινώσει το χρονοδιάγραμμα και τις ημερομηνίες που θα τεθούν σε εφαρμογή η λειτουργία των καμερών στα γήπεδα της Super League και η ταυτοπροσωπία.

«Όποιο γήπεδο δεν έχει υποστήριξη από εκείνη την ημερομηνία και μετά, η επόμενη αγωνιστική θα είναι κεκλεισμένων των θυρών», ξεκαθάρισε, τονίχοντας πως τα πρόστιμα για όσους έχουν εκκρεμότητες θα είναι υπέρογκα.

Ακόμη, ανέφερε πως το κόσμος για την τοποθέτηση και τη λειτουργία των συστημάτων καμερών θα επιβαρύνει τις ΠΑΕ, ενώ η Πολιτεία είναι εκείνη που θα αποφασίσει για τα σημεία στα οποία θα τοποθετηθούν.

Για τα περιστατικά βίας εκτός γηπέδων, ο κ.Βρούτσης σημείωσε πως «εκεί λειτουργεί κατασταλτικά η Αστυνομία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην αναφορά του για τους συνδέσμους οπαδών, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού είπε ότι «δεν θέλουμε να κλείσουμε τους συνδέσμους, γιατί αυτό δείχνει μία αδυναμία του κράτους. Θα υπάρχει μόνο μία λέσχη που θα συνδέεται με την ΠΑΕ και θα αναβαθμίσουμε τις λέσχες. Θα γίνουν σύμμαχοι των ΠΑΕ και της Πολιτείας και θα λειτουργούν για το καλό του αθλητισμού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.