ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Κ.Μητσοτάκης: «Θα γίνει υποχρεωτική η ασφάλιση περιουσίας»

«Δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν επιχειρήσεις ανασφάλιστες»

Κ.Μητσοτάκης: «Θα γίνει υποχρεωτική η ασφάλιση περιουσίας»

Στο θέμα των υποχρεωτικών ασφαλίσεων των κατοικιών αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

«Ο προϋπολογισμός είναι δύσκολο να καλύπτει όλες τις αποζημιώσεις για τις καταστροφές. Στον ΕΛΓΑ προστέθηκαν 500 εκατ. ευρώ, καθώς τα ασφάλιστρα των αγροτών δεν ήταν αρκετά.

Πρέπει να μας απασχολήσει ως κράτος αν μπορούμε να αποζημιώνουμε και ποια είναι η ευθύνη του φυσικού προσώπου και της επιχείρησης για ασφάλιση», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Έχουμε για παράδειγμα υποχρεωτική ασφάλιση αυτοκινήτου.

Πιστεύω ότι τελικά θα καταλήξουμε σε ένα σχήμα, που η ασφάλιση περιουσίας θα είναι υποχρεωτική. Θα δούμε πως θα βοηθήσει το κράτος, θα περάσει μία διαδικασία. Αλλά όσο περισσότερα σπίτια ασφαλίζονται, τόσο θα μειώνονται τα ασφάλιστρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν επιχειρήσεις ανασφάλιστες και δεν φροντίζουν οι επιχειρηματίες να προστατεύσουν τις περιουσίες τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.