Έφυγε από την πίσω πόρτα ο Θ.Πλεύρης: «Αναστολή για όλο το 2022» μετέφερε μέσω τρίτου στους υγειονομικούς

Αρνήθηκε να συναντήσει τους υγειονομικούς ο Θ.Πλεύρης

Έφυγε από την πίσω πόρτα ο Θ.Πλεύρης: «Αναστολή για όλο το 2022» μετέφερε μέσω τρίτου στους υγειονομικούς

Αντιμέτωπος με την οργή του κόσμου βρέθηκε χθες ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των ανεμβολίαστων υγειονομικών έξω από το υπουργείο. 

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε το pronews.gr o υπουργός Υγείας έτρεξε να κρυφτεί στο εσωτερικό του κτιρίου ώστε να αποφύγει τα χειρότερα, την ώρα που ακούγονταν συνθήματα κατά της κυβέρνησης.

Υπήρξε όμως και συνέχεια, καθώς αντιπροσωπεία των υγειονομικών ζήτησε να συναντηθεί με τον υπουργό, ώστε να του μεταφέρει τα αιτήματα της, όπως είχε γίνει πριν λίγο καιρό με την Μίνα Γκάγκα -όσο νοσούσε με Covid-19 ο Θ.Πλεύρης.

Όμως, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στο Alert ο ψυχίατρος Γιώργος Σύρπης, ο Θάνος Πλεύρης το αρνήθηκε και τους μετέφερε μέσω τρίτου ότι έχει λάβει την απόφαση του και ότι θα παραμένουν σε αναστολή εργασίας τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2022. 

Επίσης, ο Γ.Σύρπης υποστήριξε ότι ο Θάνος Πλεύρης έφυγε από την πίσω πόρτα του υπουργείου με κράνος, καθώς μέχρι τις 5-6 το απόγευμα τον περίμεναν πολλοί υγειονομικοί έξω από το κτίριο, ώστε να μπορέσουν να του μεταφέρουν τα αιτήματα τους.

Οι καταγγελίες είναι σοβαρές, καθώς δεν μπορεί ο υπουργός Υγείας να μην δέχεται να συνομιλήσει με τους χιλιάδες ανεμβολίαστους υγειονομικούς που έχουν οδηγηθεί στην ακραία πείνα και στην εξαθλίωση, λόγω της εκδικητικής απόφασης της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η καταγγελία του Γ.Σύρπη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.