ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Κυβερνητικές πηγές για δηλώσεις Σ.Κασσελάκη: «Άρρητα ρήματα, συκοφαντίες, αλαζονεία και απολιτίκ λαϊκισμός»

«Έχει χάσει τον λογαριασμό, ξεπερνώντας ακόμα και τις εποχές που ο ΣΥΡΙΖΑ θα άλλαζε την Ευρώπη με τα γνωστά αποτελέσματα για όλους μας» αναφέρουν

Κυβερνητικές πηγές για δηλώσεις Σ.Κασσελάκη: «Άρρητα ρήματα, συκοφαντίες, αλαζονεία και απολιτίκ λαϊκισμός»

Τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη στο ΣΚΑΪ σήμερα το πρωί σχολίασαν κυβερνητικές πηγές, λέγοντας ότι «είδαμε μια από τα ίδια από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ».

Συγκεκριμένα, αναφέρουν «Άρρητα ρήματα, συκοφαντίες, αλαζονεία και απολιτίκ λαϊκισμός. Μια από τα ίδια από τον Στέφανο Κασσελάκη. Κάθε του συνέντευξη «κοστίζει» 10-15 δισ. παραπάνω για τους Έλληνες φορολογούμενους με βάση τις νέες παροχές που ανακοινώνει».

Και καταλήγουν από τις κυβερνητικές πηγές: «Έχει χάσει τον λογαριασμό, ξεπερνώντας ακόμα και τις εποχές που ο ΣΥΡΙΖΑ θα άλλαζε την Ευρώπη με τα γνωστά αποτελέσματα για όλους μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σ.Κασσελάκης από τη Χίο και εν μέσω της νησιωτικής περιοδείας του στο Αιγαίο, ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει Προανακριτική για το μπάζωμα στα Τέμπη. Ερωτηθείς αν θα ζητήσει τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ για την προανακριτική, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Αν το ΠΑΣΟΚ επιθυμεί να τη στηρίξει, ξέρει πως μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.