ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Χρυσοχοΐδης για τη δολοφονία του Γ.Λυγγερίδη: «Θα αποδοθεί δικαιοσύνη όπως προβλέπει το Σύνταγμα»

«Ο Γιώργος, θα είναι κάθε μέρα μαζί μας, για να μας θυμίζει πόσο πολύτιμη είναι η ανθρώπινη ζωή»

Μ.Χρυσοχοΐδης για τη δολοφονία του Γ.Λυγγερίδη: «Θα αποδοθεί δικαιοσύνη όπως προβλέπει το Σύνταγμα»

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έδωσε τη διαβεβαίωση ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη, όπως προβλέπει η Δημοκρατία και το Σύνταγμά μας στην υπόθεση του Γιώργου Λυγγερίδη. 

Μιλώντας στο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ, μετά και τις συλλήψεις που έγιναν για τη δολοφονία του αστυνομικού, ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι ο θρήνος θα πρέπει να μετατραπεί σε πράξη «τόσο για εκείνον που “έφυγε”, όσο και για εκείνους που μένουν πίσω. Οφείλουμε να επανεξετάσουμε όλο το νομικό καθεστώς γύρω από την προστασία των θυμάτων της βίας και της τρομοκρατίας».

«Ο Γιώργος, θα είναι κάθε μέρα μαζί μας, για να μας θυμίζει πόσο πολύτιμη είναι η ανθρώπινη ζωή και πόσο απεχθής, δολοφονική και καταστροφική είναι η βία για κάθε κοινωνία», σημείωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, έστειλε μήνυμα στους γονείς του Γιώργου Λυγγερίδη, αλλά και στους γονείς κάθε θύματος. «Δεν θα μείνουν μόνοι. Η Ελληνική Αστυνομία, αλλά και όλη η Ελλάδα θα είμαστε δίπλα σας, ούτως ώστε κάθε μέρα να μπορούμε να παλέψουμε, να αγωνιστούμε και να δώσουμε τη μάχη όχι μόνο ως κοινωνία, αλλά και ως Αστυνομία, να καταπολεμήσουμε το έγκλημα», υπογράμμισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.