ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Με την Κ.Σακελλαροπούλου θα συναντηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο ο Κ.Μητσοτάκης

Ξεκινάει την περιοδεία ενόψει των Ευρωεκλογών ο πρωθυπουργός

Με την Κ.Σακελλαροπούλου θα συναντηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο ο Κ.Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (8/5) θα συναντηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο, με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των τακτικών μηνιαίων ενημερώσεων.

Περιοδείες σε όλη την Ελλάδα

Παράλληλα με το νομοθετικό έργο, ο πρωθυπουργός ξεκινάει νέο κύκλο εντατικών περιοδειών σε εκλογικά κρίσιμες περιφέρειες της χώρας. Στο πλάνο που έχει εκπονηθεί μέχρι στιγμής, προβλέπονται επισκέψεις του κ. Μητσοτάκη στην Αιτωλοακαρνανία και στην Ήπειρο και συγκεκριμένα στην Άρτα και στην Πρέβεζα.

Από εκεί, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί για μία ακόμη φορά στο Βόρειο Αιγαίο, στη Χίο αυτή τη φορά, ενώ μετά την επίσκεψή του στην Τουρκία στις 13 Μαΐου, θα ταξιδέψει για την Κεντρική Μακεδονία, που θεωρείται από τις κρισιμότερες εκλογικά περιφέρειες για τη ΝΔ. Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να παραμείνει επί διήμερο στην περιφέρεια, προκειμένου να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες επισκέψεις και επαφές.

Από την Κεντρική Μακεδονία, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στην Πελοπόννησο, ιδιαίτερα στους νομούς όπου τα κόμματα που βρίσκονται στα δεξιά της ΝΔ καταγράφουν δυναμική και από εκεί θα ταξιδέψει για την Ανατολική Μακεδονία – Θράκη, στην οποία επίσης εμφανίζουν σημαντική διείσδυση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και βέβαια, ο Κ.Μητσοτάκης θα μεταβεί και στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη, από την οποία κατάγονται τόσο ο ίδιος όσο όμως και οι κ. Σ.Κασσελάκης και Ν.Ανδρουλάκης, οπότε η μάχη προβλέπεται σκληρή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.