ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν.Δένδιας: Μετά το σάλο με την ομολογία του για το Predator προσπαθεί να τα «μαζέψει»

Κάνει λόγο για «απόλυτη παραποίηση των λεχθέντων του» ο υπουργός Εξωτερικών

Ν.Δένδιας: Μετά το σάλο με την ομολογία του για το Predator προσπαθεί να τα «μαζέψει»

Να «μαζέψει» τις δηλώσεις του για τις υποκλοπές επιχείρησε ο Νίκος Δένδιας, με τον υπουργό Εξωτερικών να κάνει λόγο για «απόλυτη παραποίηση των λεχθέντων του». 

Ειδικότερα ο ΥΠΕΞ μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα «9,84» ερωτηθείς για δημοσιεύματα σχετικά με χθεσινή του αναφορά στο ζήτημα των υποκλοπών, σε συνέντευξη του απάντησε ότι «αυτό που έχω να πω είναι ότι επειδή αυτά συνήθως είναι εκ του πονηρού και το ξέρουμε όλοι, είναι η απόλυτη παραποίηση των λεχθέντων από εμένα.

Έχω μπροστά μου την αποδελτίωση των όσων είπα, δεν πρόκειται να επανέλθω σε αυτά. Απλώς, είναι καλό οι παραποιήσεις, οι ερμηνείες, να έχουν ένα λογικό, τουλάχιστον, όριο. Μία σχέση με τα αρχικώς λεχθέντα, μέχρι εκεί. Είχα πει ό,τι είχα να πω. Το είπα καθαρά. Τελεία και παύλα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Δένδιας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Όλγα Τρέμη και το newsbomb προσπάθησε να απεμπλακεί από την εξαγωγή του κακόβουλου λογισμικού Predator με τις ευλογίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Ο υπουργός Εξωτερικών υποστήριξε ότι δεν έχει καμιά σχέση με την εξαγωγή του Predator, ενώ επέρριψε ευθύνες στον πρώην γενικό γραμματέα Γιάννη Σμυρλή, επισημαίνοντας, μάλιστα, ότι έχει αποχωρήσει από τη θέση.

Παράλληλα η απάντηση που έδωσε στο γεγονός ότι εδώ και πέντε μήνες δεν έχει ολοκληρωθεί η ΕΔΕ για την εξαγωγή του κακόβουλου λογισμικού ήταν αμήχανη με τον ίδιο να αποδίδει την καθυστέρηση στον τρόπο που λειτουργεί η δημόσια διοίκηση στη χώρα μας και υποστηρίζοντας ότι εάν ζητούσε επιτάχυνση των διαδικασιών θα εθεωρείτο παρέμβαση.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πόπη Τσαπανίδου τόνισε ότι «ακόμα και στη Νέα Δημοκρατία πλέον δεν μπορούν να συγκαλύπτουν άλλο το σκάνδαλο των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κ. Τσαπανίδου υπογράμμισε ακόμα ότι «οι δηλώσεις του κ. Δένδια δείχνουν ότι και μέσα στο ίδιο του το κόμμα πίσω από τις υποκλοπές βλέπουν τον κ. Μητσοτάκη.  Η συγκάλυψη όμως τελειώνει στις 21 Μαΐου και η Δικαιοσύνη επιστρέφει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.