ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Όλγα Κεφαλογιάννη: «Τον Οκτώβριο ξεκινάει το πρόγραμμα “Τουρισμός για όλους”»

«Έχει στόχο να αναδείξει και προορισμούς και τις άλλες εποχές του χρόνου, ενισχύοντας την προσπάθεια για διεύρυνση της σεζόν»

Όλγα Κεφαλογιάννη: «Τον Οκτώβριο ξεκινάει το πρόγραμμα “Τουρισμός για όλους”»

Η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της, προανήγγειλε την έναρξη του προγράμματος «Τουρισμός για όλους» τον ερχόμενο Οκτώβριο, του οποίου η διάρκεια θα είναι ένα έτος.

«Έχει στόχο να αναδείξει και προορισμούς και τις άλλες εποχές του χρόνου, ενισχύοντας την προσπάθεια για διεύρυνση της σεζόν», υπογράμμισε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, συμπληρώνοντας ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει διαφορές με τον πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού που υλοποιεί το Υπουργείο Εργασίας.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η υπουργός Τουρισμού δεσμεύτηκε ότι θα υπάρξει ενίσχυση του τουρισμού στη Ρόδο, μέσα από προγράμματα κοινωνικού τουρισμού, ανάλογα με αυτά που υπήρξαν για άλλες πληγείσες περιοχές στο πρόσφατο παρελθόν, όπως για παράδειγμα την Εύβοια.

Το πρόγραμμα αυτό επεξεργάζεται ήδη το υπουργείο Εργασίας, καθώς είναι στη δικαιοδοσία του.

Η Ο.Κεφαλογιάννη εστίασε και στο γεγονός ότι έχει προβληθεί και το θετικό αφήγημα από τις φωτιές στη Ρόδο, καθώς ο κρατικός μηχανισμός αντέδρασε άμεσα και εκκένωσε τις περιοχές που κινδύνευαν, αλλά και οι κάτοικοι του νησιού έδειξαν στους τουρίστες την ελληνική φιλοξενία σε όλο της το μεγαλείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του σε βρετανικό ραδιόφωνο, δεσμεύθηκε ότι η χώρα μας θα προσφέρει μια εβδομάδα δωρεάν διακοπών στους Βρετανούς τουρίστες οι οποίοι είχαν πρόβλημα με τη διαμονή τους στη Ρόδο κατά την περίοδο των φωτιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.