ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Holiday Pass» μίας εβδομάδας στην Ρόδο έταξε ο Κ.Μητσοτάκης – Για όσους έχασαν τις διακοπές τους λόγω πυρκαγιάς

Ο πρωθυπουργός «δωροδοκεί» ξένους και Έλληνες τουρίστες για να ξεχάσουν την καταστροφή του «σμαραγδένιου» νησιού από τα εγκληματικά λάθη της κυβέρνησής του

«Holiday Pass» μίας εβδομάδας στην Ρόδο έταξε ο Κ.Μητσοτάκης – Για όσους έχασαν τις διακοπές τους λόγω πυρκαγιάς

Συνέντευξη στο βρετανικό κανάλι ITV έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου προχώρησε σε «δωροδοκία» όλων των ξένων και Ελλήνων τουριστών, για να ξεχάσουν την καταστροφή που υπέστη το υπέροχο νησί της Ρόδου, βάζοντας τους μία εβδομάδα δωρεάν διακοπές στο νησί ως «αποζημίωση» για αυτές που έχασαν αυτό το καλοκαίρι λόγω των πυρκαγιών που το «επιτελικό κράτος» του αδυνατούσε να σβήσει.

«Η ελληνική κυβέρνηση, σε συνεργασίες με τις τοπικές αρχές, θα προσφέρει μία εβδομάδα δωρεάν διακοπές στη Ρόδο την ερχόμενη άνοιξη ή το φθινόπωρο» για όλους όσοι τις έχασαν λόγω των πυρκαγιών, δήλωσε ο Κ.Μητσοτάκης.

Έτσι λοιπόν, όλα λύνονται, καθώς όσοι είχαν την ατυχία να βρεθούν στο νησί όταν είχε μετατραπεί σε κόλαση του Δάντη, θα πρέπει να ξεχάσουν πως το νησί αυτό δεν θα είναι πλέον πράσινο και ότι η μισή του πανίδα θα έχει εξαφανιστεί.

Επίσης, όλοι αυτοί οι τουρίστες θα πρέπει να ξαναπάρουν άδεια από τις εργασίες τους, να ξαναβρούν εισιτήρια, τα οποία θα πρέπει να ξαναπληρώσουν και να έρθουν στις πλέον ακατάλληλες εποχές για διακοπές στο ίδιο νησί το οποίο όμως δεν θα είναι ακριβώς… ίδιο.

Όσο για το γιατί ο πρωθυπουργός επέλεξε οι διακοπές αυτές να γίνουν φθινόπωρο ή άνοιξη, ίσως το κριτήριο να είναι ότι τότε είναι πολύ δύσκολο δεν υπάρχουν άλλες πυρκαγιές…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.