ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ποιοι υπουργοί και βουλευτές θα υπερασπίζονται τον Κ.Μητσοτάκη για το έγκλημα των Τεμπών

Στα τηλεπαράθυρα

Ποιοι υπουργοί και βουλευτές θα υπερασπίζονται τον Κ.Μητσοτάκη για το έγκλημα των Τεμπών

Δύο υπουργούς και τρεις βουλευτές από την ακραία πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να τον υπερασπίζονται στα τηλεπαράθυρα την ώρα που η οργή για το έγκλημα στα Τέμπη γιγαντώνεται.

Οι υπουργοί είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Σοφία Βούλτεψη που το Μαξίμου θεωρεί ότι μπορούν να φέρουν στα μέτρα τους τα τηλεπαράθυρα καθώς έχουν οξύ λόγο, θεατρική παρουσία και μπορούν χωρίς να απαντούν στα κρίσιμα ερωτήματα για τις κυβερνητικές ευθύνες.

Οι τρεις βουλευτές που επέλεξε είναι ο Δημήτρης Καιρίδης, ο Κώστας Καραγκούνης και ο Δημήτρης Μαρκόπουλος που το Μαξίμου θεωρεί ότι είναι της ίδιας επικοινωνιακής σχολής. Επιθετικοί, σε σκληρή αντιΣΥΡΙΖΑ γραμμή, με επιχειρήματα δεξιών τρολ.

Δεν είναι τυχαίο ότι συμμετείχαν και στην πρώτη σύσκεψη που έγινε πριν από λίγες ημέρες στο Μαξίμου όπου δόθηκαν σκονάκια προκειμένου σε κάθε ερώτηση που θα έπρεπε να απαντήσουν για τις κυβερνητικές ευθύνες να απαντούν ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.