ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σε ημερίδα για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία θα μιλήσει αύριο ο Κ.Μητσοτάκης

Στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος η ημερίδα

Σε ημερίδα για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία θα μιλήσει αύριο ο Κ.Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Δευτέρα (4/12) στις 10:00 θα παραστεί και θα μιλήσει σε ημερίδα της ΕΣΑμεΑ με τίτλο: «Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία: Εθνική Στρατηγική 2024-2030», στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Μητσοτάκης: «Ιστορική πολιτική μεταρρύθμιση η επιστολική ψήφος»

Στις σημαντικές μεταρρυθμίσεις και τις «μεγάλες αλλαγές» που υλοποιεί η κυβέρνηση αναφέρθηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην καθιερωμένη εβδομαδιαία ανάρτηση του στο Facebook.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην επιστολική ψήφο ενόψει των ευρωεκλογών, η οποία όπως είπε, απαντάει στο πρόβλημα της αυξανόμενης αποχής, διευκολύνοντας την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος όχι μόνο από τους Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό, αλλά και από αυτούς που η φυσική παρουσία στις κάλπες δεν είναι εύκολη, όπως άτομα με αναπηρία, υπερήλικες, ασθενείς, νέοι που δουλεύουν σεζόν, εργαζόμενοι την ημέρα των εκλογών, ακόμα και φοιτητές ή μαθητές στο τέλος του Λυκείου που έχουν εξετάσεις.

Αναφέρθηκε στη μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη με την αυστηροποίηση του πλαισίου, όπως ο αυστηρός περιορισμός των αναβολών σε αποκλειστικά μία, ώστε να μην παρατείνονται επ’ άπειρον οι δίκες.

Ο Κ.Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στην μείωση της ανεργίας κάτω από το 10%, στην τέταρτη κατά σειρά αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας στην επενδυτική βαθμίδα που ήρθε από τον οίκο Fitch, στην προσπάθεια αντιμετώπισης της ακρίβειας με το πρόγραμμα «Μόνιμη Μείωση Τιμών» και τους ελέγχους για την πάταξη της αισχροκέρδειας με επιβολή υψηλών προστίμων.

Τέλος, ο πρωθυπουργός ολοκλήρωσε την ανάρτηση του δίνοντας έμφαση στην ανάγκη ανθεκτικότητας του κράτους, που όπως ανέφερε, είναι εφαλτήριο για το μέλλον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.