ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σοσιαλιστές τους θέλει τους επιχειρηματίες ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Μην βγάζετε κέρδος»

«Τώρα πρέπει όλοι να μειώσουμε τα κέρδη μας όσο γίνεται περισσότερο»

Σοσιαλιστές τους θέλει τους επιχειρηματίες ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Μην βγάζετε κέρδος»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στέλνει μήνυμα στην αγορά ζητώντας «να μην βγάλει κέρδη» γιατί «θα πρέπει να στηρίξει την κοινωνία».

Ειδικότερα, μήνυμα προς στην αγορά να περιορίσει όσο το δυνατό περισσότερο τα περιθώρια κέρδους της προκειμένου να στηριχθεί η κοινωνία από το κύμα ακρίβειας που έφερε η έκρηξη του πολέμου στην Ουκρανία, έστειλε από τη Βουλή, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας σε επιτροπή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για το νέο ΕΣΠΑ, ο υπουργός Ανάπτυξης, αναφέρθηκε επίσης και στο πρώτο πρόστιμο που έπεσε σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ επειδή σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε φάνηκε ότι η τιμή ξεπερνά κατά πολύ το επιτρεπτό περιθώριο κέρδους.

«Σήμερα μπήκε το μεγαλύτερο πρόστιμο που έχει επιβληθεί ποτέ σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ ύψους 140.000 ευρώ γιατί ξεπέρασε το ποσοστό κέρδους που είχαμε επιβάλλει», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν είναι η ώρα να βγάλει κανείς κέρδη. Τώρα πρέπει όλοι να μειώσουμε τα κέρδη μας όσο γίνεται περισσότερο. Να δουλέψουν οι επιχειρήσεις και με μια μικρή ζημία για μικρό χρονικό διάστημα για να μπορέσει η κοινωνία να σταθεί όρθια στην λαίλαπα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.