ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Στη Σύμη ο Ν.Παναγιωτόπουλος για τα 77 χρόνια από την παράδοση των στρατευμάτων κατοχής στους συμμάχους

Το χρονικό της επίσκεψης του ΥΕΘΑ στη Σύμη

Στη Σύμη ο Ν.Παναγιωτόπουλος για τα 77 χρόνια από την παράδοση των στρατευμάτων κατοχής στους συμμάχους

Εορταστικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα στη Σύμη παρουσία της ΠτΔ Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του ΥΕΘΑ.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με την ευκαιρία της 77ης Επετείου από την υπογραφή του Πρωτοκόλλου Παραδόσεως των Στρατευμάτων Κατοχής Δωδεκανήσου και Κρήτης στους Συμμάχους.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος.

Παρόντες ήταν επίσης ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο τελευταίος εν ζωή Ιερολοχίτης – Καταδρομέας αντιστράτηγος ε.α. Κωνσταντίνος Κόρκας.

Το χρονικό της επίσκεψης του ΥΕΘΑ στη Σύμη

Ο κ. Παναγιωτόπουλος παρακολούθησε την δοξολογία στην οποία χοροστάτησε ο μητροπολίτης Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου Χρυσόστομος Β’, την ανάγνωση του πανηγυρικού τής ημέρας, την κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο της Σύμης από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την παρέλαση των τμημάτων Εθνοφυλακής της νήσου.

Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας συνόδευσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην επίσκεψη της στην κανονιοφόρο ΚΑΣΟΣ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επίσκεψη του κ. Παναγιωτόπουλου ολοκληρώθηκε με προσκύνημα στην Ιερά Μονή Πανορμίτου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.