ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στο πρόγευμα εργασίας των ηγετών του ΕΛΚ ο Κ.Μητσοτάκης – Συναντήθηκε με τον Ισπανό Αλμπέρτο Νούνιεθ Φειχό

Συνέχισαν τη συζήτησή τους για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Στο πρόγευμα εργασίας των ηγετών του ΕΛΚ ο Κ.Μητσοτάκης – Συναντήθηκε με τον Ισπανό Αλμπέρτο Νούνιεθ Φειχό

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης έλαβε μέρος το πρωί στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της διάσκεψης των ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που διοργανώθηκε στην Αθήνα.

Στο πρόγευμα εργασίας οι ηγέτες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος συνέχισαν τη συζήτησή τους για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με έμφαση στην αναζήτηση κοινών λύσεων και βέλτιστων πρακτικών προς όφελος της κοινωνίας και της πραγματικής οικονομίας.

Ο πρωθυπουργός συμμετείχε το πρωί στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της διάσκεψης των ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος

Τετ α τετ Μητσοτάκη με Αλμπέρτο Νούνιεζ Φεϊχό

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε στη συνέχεια διμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο του Λαϊκού Κόμματος της Ισπανίας (PP), Αλμπέρτο Νούνιεζ Φεϊχό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συζητήθηκαν ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος για τις νοτιοευρωπαϊκές χώρες, ενώ ο κ. Αλμπέρτο Νούνιεζ Φεϊχό εξέφρασε έντονο ενδιαφέρον για το μείγμα δημοσιονομικών πολιτικών που έχει ακολουθήσει η ελληνική κυβέρνηση ώστε να πετύχει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, με παράλληλη στήριξη της κοινωνίας και μείωση της ανεργίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.