ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στον Έβρο την Παρασκευή ο Κ.Μητσοτάκης – Πλήρης καταγραφή των εκτάσεων που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές

Στόχος η άμεση υλοποίηση των όσων έχουν εξαγγελθεί για την αποκατάσταση των πληγέντων και του φυσικού περιβάλλοντος

Στον Έβρο την Παρασκευή ο Κ.Μητσοτάκης – Πλήρης καταγραφή των εκτάσεων που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές

Στον Έβρο θα μεταβεί την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου ο πρωθυπουργός προκειμένου να γίνει η πλήρης αποτίμηση και καταγραφή του μεγέθους των εκτάσεων που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές και με βασικό στόχο την άμεση υλοποίηση των όσων έχουν εξαγγελθεί για την αποκατάσταση των πληγέντων και του φυσικού περιβάλλοντος.

O κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ερωτηθείς για το κατά πόσο είναι ικανοποιημένη η κυβέρνηση από την κινητοποίηση που υπήρξε όσον αφορά στην φωτιά στον Έβρο είπε ότι έγινε εκτενής συζήτηση στη Βουλή και παρουσιάστηκαν όλα τα δεδομένα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα είπε: «Βιώσαμε ένα δύσκολο καλοκαίρι και απόλυτη προτεραιότητα ήταν και είναι για την κυβέρνηση η προστασία της ανθρώπινης ζωής. Δεύτερη προτεραιότητα η προστασία των περιουσιών όπου είχαμε απώλειες αλλά ήταν σχετικά περιορισμένες και θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις και τρίτη, η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος. Περιμένουμε την πλήρη αποτύπωση της ζημιάς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.