Τριμερής συνάντηση των υπουργών Ενέργειας Κύπρου, Ισραήλ και Ελλάδας στην Ιερουσαλήμ

Θα ανταλλάξουν απόψεις για περαιτέρω ενίσχυση και αξιοποίηση του σχήματος συνεργασίας 3+1 με τις ΗΠΑ

Τριμερής συνάντηση των υπουργών Ενέργειας Κύπρου, Ισραήλ και Ελλάδας στην Ιερουσαλήμ

Η υπουργός Ενέργειας της Κύπρου θα συμμετάσχει στην Τριμερή Συνάντηση των Υπουργών Ενέργειας Κύπρου, Ισραήλ και Ελλάδας, στην Ιερουσαλήμ.

Την πρόοδο στην ενεργειακή συνεργασία Κύπρου, Ισραήλ και Ελλάδας, μεταξύ άλλων όσον αφορά στην ηλεκτρική διασύνδεση «EuroAsia Interconnector» και τις εργασίες του διεθνούς οργανισμού «East Mediterranean Gas Forum», θα συζητήσει συγκεκριμένα με τους ομολόγους της η υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας της Κύπρου Νατάσα Πηλείδου, κατά τις εργασίες της Τριμερούς Συνάντησης των υπουργών Ενέργειας Κύπρου, Ισραήλ και Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί στην Ιερουσαλήμ το πρωί της Δευτέρας, 11 Απριλίου 2022.

Ως επικεφαλής αντιπροσωπειών τεχνοκρατών από τις τρεις χώρες, η Νατάσα Πηλείδου και η Karine Elharrar καθώς και ο Κώστας Σκρέκας θα ανταλλάξουν, επίσης, απόψεις για περαιτέρω ενίσχυση και αξιοποίηση του σχήματος συνεργασίας 3+1 με τις ΗΠΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το υπουργείο Ενέργειας της Κύπρου, μετά το πέρας της Τριμερούς, οι κυρίες Πηλείδου και Elharrar θα συμμετάσχουν σε διμερή συνάντηση των αντιπροσωπειών Κύπρου και Ισραήλ, ενώ το απόγευμα της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη συνάντηση της Ομάδας Εργασίας Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ για εφαρμογή του Μνημονίου Συναντίληψης που υπέγραψαν οι τρεις χώρες για συνεργασία σε σχέση με το έργο «EuroAsia Interconnector».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.