ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Β.Κικίλιας για τις φωτιές: «Δεν νοείται πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια»

«Παρακαλώ πάρα πολύ όλους να βοηθήσουν»

Β.Κικίλιας για τις φωτιές: «Δεν νοείται πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια»

Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, σε δηλώσεις του για τα πύρινα μέτωπα που μαίνονται στη χώρα, τόνισε πως «δεν νοείται πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια».

Συγκεκριμένα όπως είπε «Πρέπει να το κάνουμε αυτό και να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Δεν νοείται αμέλεια. Δεν νοείται πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια. Δεν νοείται θερμική εργασία. Παρακαλώ πάρα πολύ όλους να βοηθήσουν»

«Χθες βράδυ οι άντρες και οι γυναίκες της πολιτικής προστασίας και όλη η κρατική μηχανή έδωσε μια τεράστια μάχη με τις φλόγες, μια υπεράνθρωπη προσπάθεια. Αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί σήμερα για τρίτη συνεχόμενη μέρα» τόνισε μεταξύ άλλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι καιρικές συνθήκες ήταν δύσκολες και για το επόμενο χρονικό διάστημα παρακαλώ πολύ όλους να στηρίξουν και να βοηθήσουν την προσπάθεια των ανδρών και γυναικών του Πυροσβεστικού Σώματος έτσι ώστε να μπορέσουν να κάνουν το καθήκον τους» σημείωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.