ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λίνα Μενδώνη για τον βιαστή Δημήτρη Λιγνάδη: «Έχει αποφανθεί η Δικαιοσύνη» (βίντεο)

«Καλό είναι ο πολιτισμός να μην εργαλειοποιείται με αυτό τον τρόπο, ο καθένας μπορεί να κρίνει από εκεί και πέρα»

Λίνα Μενδώνη για τον βιαστή Δημήτρη Λιγνάδη: «Έχει αποφανθεί η Δικαιοσύνη» (βίντεο)

Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη κατά τη διάρκεια δηλώσεών της από το Ναύπλιο, αναφέρθηκε στην υπόθεση Λιγνάδη, αλλά και τις διαμαρτυρίες από καλλιτέχνες και πολίτες, που εκφράζουν την οργή τους για την απόφαση να αποφυλακιστεί ο καταδικασθέντας βιαστής.

Εμμένοντας στην προκλητική ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ για την αποχώρηση της ηγεσίας του υπουργείου από παράσταση στην οποία θα γινόταν διαμαρτυρία, μίλησε και πάλι περί «εργαλειοποίησης του Πολιτισμού».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Καταρχήν για το θέμα Λιγνάδη έχει αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Καλό είναι εφόσον πιστεύουμε όλοι και εγώ πιστεύω προσωπικά στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, να μένουμε σε αυτά που έχει έχουν αποφανθεί οι δικαστές. Καλό είναι ο πολιτισμός να μην εργαλειοποιείται με αυτό τον τρόπο, ο καθένας μπορεί να κρίνει από εκεί και πέρα». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.