ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ.Αθανασίου (Ελληνική Λύση): «Υπάρχουν γυναίκες με 20 αμβλώσεις – Όταν η άμβλωση γίνεται δωρεάν είναι σαν να την επιδοτούμε»

Τι δήλωσε η βουλευτής της Ελληνικής Λύσης για το επίμαχο ζήτημα

Μ.Αθανασίου (Ελληνική Λύση): «Υπάρχουν γυναίκες με 20 αμβλώσεις – Όταν η άμβλωση γίνεται δωρεάν είναι σαν να την επιδοτούμε»
“300.000 αμβλώσεις το χρόνο, είναι πολύ μεγάλος αριθμός” δήλωσε μιλώντας σε ρ/σ, η βουλευτής της Ελληνικής Λύσης,  κα Μαρία Αθανασίου.
“Προβληματίζομαι με τις περίεργες ελευθερίες. Ενώ ο υγειονομικός δεν έχει την ελευθερία να αποφασίσει εάν θα εμβολιαστεί η όχι, η άμβλωση είναι μια ελευθερία που δίνεται απλόχερα”.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Υπάρχουν γυναικες που έχουν κάνει έως και 20 αμβλώσεις. Αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει κατά λάθος. Είναι λανθασμένη αντίληψη αυτής της επέμβασης που είναι ενάντια στη φύση. Μία χειρουργική επέμβαση, όσο απλή και να ειναι εμπεριέχει κίνδυνο. Σε νεαρές κοπέλες μπορεί να προκύψει στείρωση, γιατί γίνονται φλεγμονές στις σάλπιγγες. Ύστερα είναι και το ηθικό κομμάτι, όταν δεν τους “βολεύει” ένα παιδί. Δεν προσέχουν. Δεν υπάρχει ενημέρωση. Κι όταν η άμβλωση γίνεται δωρεάν στα δημόσια νοσοκομεία, γιατί η άλλη να μην το ξανακάνει; Είναι σαν να την επιδοτούμε”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.