ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Γκάγκα για Τέμπη: «Είναι τρομερό το ατύχημα που συνέβη – Λυπάμαι πάρα πολύ για όλους τους ανθρώπους που χάθηκαν»

«Τα νοσοκομεία ήταν επί ποδός, ήρθε όλο το προσωπικό πάρα πολύ γρήγορα»

Μ.Γκάγκα για Τέμπη: «Είναι τρομερό το ατύχημα που συνέβη – Λυπάμαι πάρα πολύ για όλους τους ανθρώπους που χάθηκαν»

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, έκανε δηλώσεις από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία, μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Ειδικότερα, δήλωσε:

«Είναι τρομερό το ατύχημα που συνέβη. Λυπάμαι πάρα πολύ για όλους τους ανθρώπους που χάθηκαν, για τους γονείς των παιδιών, πραγματικά νομίζω δεν το χωράει ο νους μας.

Εδώ οι ασθενείς που έχουν έρθει ήταν περισσότεροι από 30 και έχουν μείνει 14. Οι πιο πολλοί για παρακολούθηση, 1-2 είναι λίγο πιο σοβαρά. Θα δούμε λίγο όλους τους ανθρώπους που είναι τραυματισμένοι και ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Τα νοσοκομεία ήταν επί ποδός, ήρθε όλο το προσωπικό πάρα πολύ γρήγορα μέσα σε όλα τα νοσοκομεία και τους ευχαριστώ. Και πάλι λυπάμαι πάρα πολύ. Για τους τραυματίες κάνουμε ότι μπορούμε.

Ακόμη υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που έρχονται μόνοι τους για προσαγωγές, δεν έχω συνολική εικόνα. Νομίζω αυτή θα μας τη δώσει η πολιτική προστασία.

Στα άλλα νοσοκομεία έχουμε, στο Γεννηματάς λίγους, στην Κατερίνη λίγους και στα δύο της Λάρισας είναι οι περισσότεροι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.