ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αμετανόητος ο Γ. Βαρουφάκης για την Μ. Φύσσα – Απαντάει στους επικριτές του (φώτο)

Αμετανόητος ο Γ. Βαρουφάκης για την Μ. Φύσσα – Απαντάει στους επικριτές του (φώτο)

Αμετανόητος εμφανίζεται, παρά την κριτική που δέχεται τις τελευταίες ώρες, στην επιλογή της υποψηφιότητας της Μάγδας Φύσσα, την οποία πρότεινε το ΜέΡΑ 25 για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, χωρίς να έχει προηγηθεί ενημέρωσή της.

«Παρακολουθώ με συμπάθεια την προσπάθεια κάποιων να εστιάσουν στο αν η Μάγδα Φύσσα ήξερε ότι θα την προτείνω ή όχι ώστε να επισκιάσουν το γεγονός ότι το ΜέΡΑ25 αναδείκνυε την Μάγδα Φύσσα την ώρα που το κόμμα τους πρότεινε Παυλόπουλο, μέχρι να συρθεί στην επιλογή Μητσοτάκη», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, ενώ σε άλλη ανάρτηση στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης υπεραμύνεται της επιλογής παραδεχόμενος ότι δεν υπήρξε προσυμφωνία με τη μητέρα του δολοφονηθέντα από τον Γιώργο Ρουπακιά, Παύλου Φύσσα.

Ο Βαρουφάκης προτείνει τη Μάγδα Φύσσα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

«Μόνο συγκίνηση που αναδείξαμε την Μάγδα Φύσσα ως πρόσωπο που θα μπορούσε να σπάσει τα συστημικά στεγανά», αναφέρει σε άλλο σημείο.

Αναφορικά με την κριτική που του ασκήθηκε ότι δεν είχε προηγουμένως ενημερώσει την Μάγδα Φύσσα για την πρόταση απάντησε: «Η ουσία είναι ότι προτάθηκε ένα σύμβολο του αντιφασιστικού αγώνα κόντρα στα σύμβολα του συστήματος που εκκόλαψαν το αυγό του φιδιού. Επί πλέον: Από πότε μια πρόταση προσώπου για οποιοδήποτε αξίωμα, οποιαδήποτε τιμή, πρέπει να είναι προσυμφωνημένη; Ξανασκεφτείτε το…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/yanisvaroufakis/status/1217935881316786178

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.