ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γ.Μιχαηλίδης: Έντονες αντιδράσεις στο Twitter με τη δήλωση του Κρίτωνα Αρσένη για τις ληστείες

Ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 έγραψε ότι ο Γ.Μιχαηλίδης έκανε ληστείες… για πολιτικούς λόγους

Γ.Μιχαηλίδης: Έντονες αντιδράσεις στο Twitter με τη δήλωση του Κρίτωνα Αρσένη για τις ληστείες

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση του Κρίτωνα Αρσένη για τον Γιάννη Μιχαηλίδη.

Μετά και την απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης του κρατούμενου που κάνει απεργία πείνας, ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 έγραψε ότι έκανε ο Μιχαηλίδης ληστείες… για πολιτικούς λόγους.

Συγκεκριμένα ο Κρίτωνας Αρσένης έγραψε στο Twitter:

«Ο Γιάννης Μιχαηλίδης λήστεψε μια τράπεζα με πολιτικό κίνητρο. Ο Λιγνάδης βίαζε ανήλικους, ο Κορκονέας δολοφόνησε παιδί 16χρονων, ο άλλος σκότωσε τον Ζακ.

Ο Μιχαηλίδης έκανε φυλακή και ήρθε η ώρα αποφυλάκισης και τον κρατάνε μέσα. Οι άλλοι είναι αρεστοί τους και είναι έξω».

Όπως ήταν λογικά, κάτω από την ανάρτηση υπήρξαν έντονες αντιδράσεις με πολίτες να ρωτούν τον βουλευτή αν ντρέπεται, καθώς και… αν μπορούν να του κλέψουν το σπίτι με «πολιτικό κίνητρο».

Δείτε κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές αναρτήσεις:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/konk24/status/1552675776947953668?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1552675776947953668%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.in.gr%2F2022%2F07%2F29%2Fgreece%2Fgiannis-mixailidis-xamos-sto-twitter-ti-dilosi-tou-kritona-arseni-gia-tis-listeies%2F

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.