ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Γ.Βαρουφάκης για ΣΥΡΙΖΑ: «Αξίζουν καλύτερα οι 1 εκατ. πολίτες που τον στήριξαν στις εκλογές»

«Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη μια πολύ μεγάλη συζήτηση για την πορεία της Αριστεράς»

Γ.Βαρουφάκης για ΣΥΡΙΖΑ: «Αξίζουν καλύτερα οι 1 εκατ. πολίτες που τον στήριξαν στις εκλογές»

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό για τον «εμφύλιο» στον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως αξίζουν καλύτερα οι 1 εκατομμύριο πολίτες που στήριξαν ο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις εκλογές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 είπε ότι αντιλαμβάνεται πλήρως την αγωνία του ενός εκατομμυρίου ανθρώπων που στήριξαν τις ελπίδες τους στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις τελευταίες εκλογές και τονίζοντας πως αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη μια πολύ μεγάλη συζήτηση για την πορεία της Αριστεράς στη χώρα στην οποία το ΜέΡΑ25 παίζει κεντρικό ρόλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.