ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Γ.Βαρουφάκης: «Οι εξορύξεις δεν είναι λύση – Είναι γεωπολιτικές εντάσεις στην Ανατολική Μεσόγειο»

Το θέμα είναι εάν θα προλάβει την πράσινη επανάσταση η χώρα μας

Γ.Βαρουφάκης: «Οι εξορύξεις δεν είναι λύση – Είναι γεωπολιτικές εντάσεις στην Ανατολική Μεσόγειο»

Περιβάλλον-Ενέργεια ήταν το αντικείμενο της πέμπτης ενότητας, με τον Αντώνη Σρόιτερ (Alpha) να ερωτά τον Γιάνη Βαρουφάκη για τις θέσεις του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη στα εν λόγω ζητήματα.

Οι εξορύξεις χρειάζονται 15 χρόνια για να παράγουν, αν παράγουν, δήλωσε εισαγωγικώς.

«Οι εξορύξεις δεν είναι λύση» και το μόνο που προσφέρουν, όπως ανέφερε, είναι «γεωπολιτικές εντάσεις στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου». Το μέλλον είναι πλωτές, μικρού μεγέθους, αλουμινένιες ανεμογεννήτριες, είπε και τάχθηκε υπέρ του πράσινου υδρογόνου.

Το θέμα, κατά τον Γ. Βαρουφάκη, είναι εάν θα προλάβει την πράσινη επανάσταση η χώρα μας. Κατήγγειλε δε, ότι δεν επενδύθηκαν όλοι οι αντίστοιχοι πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης σε ένα πράσινο αναπτυξιακό σχέδιο, που εισηγείται το ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ερωτηθείς για τα δύο Ι.Χ, πέραν του βουλευτικού οχήματος, πέντε μοτοσικλέτες και ένα ταχύπλοο, που ανήκουν στην οικογένειά του βάσει της δήλωσης πόθεν έσχες, απάντησε ότι τα μόνα που είναι σε χρήση, είναι δύο μοτοσικλέτες, μία από τον ίδιο και μία από τη σύζυγό του. Παραδέχθηκε, πάντως, ότι ο πολιτικός πρέπει να δίνει το καλό παράδειγμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.