ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο Γιάνης Βαρουφάκης στα Εξάρχεια (φωτό-βίντεο)

Του έσπασαν τη μύτη - Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Βαλτετσίου στα Εξάρχεια έξω από εστιατόριο

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο Γιάνης Βαρουφάκης στα Εξάρχεια  (φωτό-βίντεο)

Ο Γενικός Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης φέρεται να ξυλοκοπήθηκε έξω από εστιατόριο στα Εξάρχεια το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μια ομάδα περίπου 6-7 ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους μπήκαν στο εστιατόριο και άρχισαν να προπυλακίζουν τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Αυτός αντέδρασε και τους ζήτησε να βγουν έξω από το κατάστημα. Όταν βγήκαν τουλάχιστον ένα από τα άτομα χτύπησε στο πρόσωπο τον γραμματέα του ΜέΡΑ25.

Υπενθυμίζεται ότι το 2015, ο Γιάνης Βαρουφάκης είχε πέσει θύμα επίθεσης, όταν είχε βρεθεί ξανά στο ίδιο εστιατόριο με την σύζυγό του, Δανάη Στράτου.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media:

Βίντεο από την επίθεση που είχε δεχτεί  το 2015

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.