ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επίθεση από παρακρατικούς στους ρεπόρτερ του OPEN που μετέδωσαν απ’ευθείας τις ύβρεις των πολιτών κατά Κ.Μητσοτάκη

Επίθεση από παρακρατικούς στους ρεπόρτερ του OPEN που μετέδωσαν απ’ευθείας τις ύβρεις των πολιτών κατά Κ.Μητσοτάκη

Επίθεση από παρακρατικούς δέχθηκε τη νύχτα συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, του μοναδικού καναλιού που μεταδίδει με αντικειμενικότητα και δημοσιογραφική δεοντολογία, πάντα σε σχέση με τα λοιπά ιδιωτικά κανάλια και την ΕΡΤ, την καταστροφή που συντελείται στην χώρα αυτή την στιγμή.

Η επίθεση των παρακρατικών έγινε στον ρεπόρτερ του καναλιού Κώστα Αλατζά ο οποίος κάλυπτε με συνέπεια τα γεγονότα και στην ρεπόρτερ του καναλιού Ελευθερία Σπυράκη.

Μάλιστα η επίθεση σύμφωνα με την Ε.Σπυράκη έγινε μπροστά στα μάτια των αστυνομικών, οι οποίοι δεν επενέβησαν, αναγνωρίζοντας έτσι εμμέσως ότι οι επιτιθέμενοι ήταν κυβερνητικοί πράκτορες!

Είναι το κανάλι που έχει καταγράψει την οργή των κατοίκων κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη σε απ’ ευθείας μετάδοση

Δείτε το:

Δείτε και τον Κώστα Αλατζά επί τω έργω, λίγες ώρες ενωρίτερα για να καταλάβετε τι εννοούμε:

https://twitter.com/grcmscr/status/1423704841663258625

Εντωμεταξύ λίγη ώρα πριν, τα ΜΑΤ που έστειλε η κυβέρνηση στην γέφυρα της Βαρυμπόμπης εναντίον των αγανακτισμένων πυρόπληκτων, εμπόδιζαν υδροφόρες και εθελοντές να πάνε το μέτωπο της φωτιάς!

https://twitter.com/pronewsgr/status/1423776571589120002?s=20

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.