Κίνηση-ματ από τον Τούρκο Ατζούν Ιλιτζαλί: Γίνεται το απόλυτο αφεντικό του ΣΚΑΪ

Ο φίλος του Ρ.Τ.Ερντογάν ετοιμάζεται να πάρει το ΣΚΑΪ

Κίνηση-ματ από τον Τούρκο Ατζούν Ιλιτζαλί: Γίνεται το απόλυτο αφεντικό του ΣΚΑΪ

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί ετοιμάζεται να γίνει το απόλυτο αφεντικό του ΣΚΑΪ, μια απίστευτη εξέλιξη αφού πλέον τίθεται το ερώτημα για την γραμμή που θα ακολουθήσει το κανάλι του Φαλήρου, καθώς ως γνωστόν ο Τούρκος παραγωγός είναι καλός φίλος του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Όπως όλα δείχνουν το βίντεο που σας έδειξε το pronews.gr και στο οποίο στον ΣΚΑΪ πανηγύριζαν με τουρκικά τραγούδια για το τέλος της πανδημίας ήταν προοίμιο γι’ αυτά που θα ακολουθήσουν.

πληροφορίες αναφέρουν ότι «κλειδώνει» το deal του ΣΚΑΪ με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, για μια στρατηγική και αποκλειστική συνεργασία.

Ο Τούρκος παραγωγός θα αναλάβει το 85% του μη ενημερωτικού προγράμματος του σταθμού, δημιουργώντας ουσιαστικά μονοπώλιο, που δεν αφήνει περιθώριο συνεργασίας με άλλες εταιρείες παραγωγής, καθώς τόσο οι σειρές όσο και τα ριάλιτι και τα σόου θα έχουν αποκλειστικά τη «σφραγίδα» του Ατζούν.

Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τα οικονομικά περιοδικά της Τουρκίας, η περιουσία του Ατζούν Ιλιτζαλί αγγίζει τα 150.000.000 δολάρια, ενώ κάθε μήνα σχεδόν κερδίζει 5.000.000 δολάρια, κατατάσσοντάς τον ως τον πιο πλούσιο καναλάρχη της Τουρκίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει μια στρατιά από ακίνητη περιουσία κάποια από τα οποία βέβαια, αξίζει να σημειωθεί, έχουν κρατήσει οι πρώην σύζυγοί του και κατ’ επέκταση και τα παιδιά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.