Με την συμμετοχή τραπεζιτών και του εκπροσώπου του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, Αρτούρ Νταβουτιάν, έγινε νωρίτερα την Τετάρτη, στην έδρα του ΔΟΛ, στη Μιχαλακοπούλου, σύσκεψη για το μέλλον του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.

Η συζήτηση είχε αντικείμενο τη διερεύνηση των δυνατοτήτων να εισέλθει ως επενδυτής στο ιστορικό συγκρότημα Τύπου ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό αν υπήρξε οποιαδήποτε κατάληξη. 

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι το όνομα του κ.Σαββίδη ως έναν από τους πιθανούς επενδυτές για το ΔΟΛ είχε δημοσιοποιήσει ο Βασίλης Μουλόπουλος, που έχει κληθεί από τον εκδότη Σταύρο Ψυχάρη να διαχειρισθεί τις τύχες του Οργανισμού, ξεσηκώνοντας πολιτική θύελλα. Σε συνέντευξή του στην Αυγή, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είχε δηλώσει, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, για τους πιθανούς επενδυτές: « Έχουν ακουστεί πολλά, δεν ξέρω τι ισχύει. Ο Μπόμπολας μπορεί να βρει τη χρηματοδότηση που θα απαιτηθεί, ο Σαββίδης ακόμα περισσότερο. Και ο Δ. Μάρης που ακούγεται, έχει επίσης οικονομική επιφάνεια». Ωστόσο, λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη Μουλόπουλου ο κ.Μάρης είχε διαψεύσει ότι υπήρχε ενδιαφέρον από την πλευρά του για το ΔΟΛ. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545; min-height: 15.0px}
p.p3 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545; min-height: 14.0px}