ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Την Τρίτη η κρίσιμη απόφαση του ΕΣΡ για την 6η τηλεοπτική άδεια που διεκδικεί ο Μαρινάκης

Την Τρίτη η κρίσιμη απόφαση του ΕΣΡ για την 6η τηλεοπτική άδεια που διεκδικεί ο Μαρινάκης

Σύμφωνα με όσα δείχνουν ως τώρα οι τελευταίες εξελίξεις η τελική φάση της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών πανελλαδικής εμβέλειας γενικού τύπου θα ολοκληρωθεί λίγο πριν τις εκλογές με το ΕΣΡ και την Άλτερ Έγκο ΜΜΕ να είναι οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων.

Η εταιρεία συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη έκανε την αίτηση για την έκτη άδεια και σύμφωνα με τους κανονισμούς το ΕΣΡ είναι υποχρεωμένο να προχωρήσει στην προκήρυξη νέου διαγωνισμού για τις εναπομείνασες δύο θέσεις.

Η προκήρυξη σύμφωνα με τις Τυπολογίες είναι έτοιμη, θα δημοσιευτεί μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου και θα ακολουθήσουν 45 ημέρες για την υποβολή των προτάσεων και των φακέλων των υποψηφίων.

Στην πιο σύντομη εκδοχή του διαγωνισμού και εφόσον όλα πάνε καλά για την διεκδικήτρια εταιρεία, θα έχει την άδεια στα χέρια της το γρηγορότερο τον Μάρτιο του 2019.

Προς το παρόν δεν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλο παίκτη καθώς η μόνη εγγυητική επιστολή των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, το μίνιμουμ των 35 εκατομμυρίων που πρέπει να κατατεθεί για τη διεκδίκηση μίας άδειας, έχει κατατεθεί μόνο από την Άλτερ Έγκο ΜΜΕ.

Το ΕΣΡ συνεδριάζει την Τρίτη για το θέμα και μεταξύ άλλων θα συζητηθεί αν η προκήρυξη του διαγωνισμού για τις θεματικές άδειες θα καθυστερήσει δεδομένων των νέων συνθηκών που προκύπτουν από τη διεκδίκηση της 6ης άδειας γενικού τύπου.

Στο μεταξύ, την Τρίτη εκδικάζεται και η αίτηση των τραπεζών για ένταξη του Mega στο καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης, ανοίγοντας έτσι των δρόμο της εκποίησης των περιουσιακών του στοιχείων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη διεκδίκηση της πλούσιας ταινιοθήκης του, όπως αναφέρει η «Real», θα μπει και το νέο κανάλι της εταιρείας Άλτερ Έγκο ΜΜΕ, που κατά πάσα πιθανότητα θα φέρει το όνομα «One Channel» που κατοχύρωσε από τον πρώτο διαγωνισμό, το 2016.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.