Είναι το σωτήριον έτος 1995 κι ο Θέμος Αναστασιάδης με την “Μαύρη τρύπα” κάνουν την εμφάνισή τους στην τελευταία σελίδα της “Ελευθεροτυπίας”. Διευθυντής της εφημερίδας, ο Σεραφείμ Φυντανίδης.

Ο Θέμος Αναστασιάδης – άρτι αφιχθείς στην “Ελευθεροτυπία” από την “Καθημερινή”, καθιερώνει την αιρετική του στήλη, γνωστότερη ως “Μαύρη τρύπα”, από την οποία ξεκινά… φανατικά και η ανάγνωση της εφημερίδας.

Δηλαδή, από την τελευταία σελίδα της “Ελευθεροτυπίας” και προς τα εμπρός. Γιατί; Επειδή ο σχεδόν προκλητικός τρόπος γραφής υποχρέωνε το κοινό να διαβάζει πρώτα τις αράδες του Θέμου.

Η τελευταία σελίδα της εφημερίδας δέσποζε τη δεκαετία του ’90. Λαοφιλής η στήλη του Αναστασιάδη, εκτόξευσε την καριέρα του μετέπειτα παρουσιαστή της τηλεόρασης και εκδότη.

Η “Μαύρη τρύπα” με τα λογοπαίγνια και τα αστεία για τις ξανθές, τους Αλβανούς, τους μαύρους, τους Εβραίους, τους gay και τις κρεβατοκάμαρες των διασήμων, μεσουράνησε τα χρόνια εκείνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τότε που η Ελλάδα είχε τον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Κώστα Σημίτη στα ηνία της, αλλά και εθνικό νόμισμα ακόμη τη δραχμή!