ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Χαμός» στην εκπομπή του Παπαδάκη – Τσακώθηκε on air με τον Γιάννη Ραγκούση (βίντεο)

«Χαμός» στην εκπομπή του Παπαδάκη – Τσακώθηκε on air με τον Γιάννη Ραγκούση (βίντεο)

Ο Γιάννης Ραγκούσης βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, το πρωί της Παρασκευής, για να μιλήσει για τις καταγγελίες αστυνομικής βίας στις επιχειρήσεις εκκένωσης καταλήψεων στο Κουκάκι και τη χρήση πλαστικών σφαιρών.

Στο πλατό της εκπομπής βρισκόταν και ο Σπύρος Κρικέτος, αντιπρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττική.

Ο κ. Ραγκούσης διαμήνυσε ότι δεν θα συνομιλήσει με τον κ. Κρικέτο ούτε με κάποιον άλλο καλεσμένο, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του κ. Παπαδάκη.

Γιάννης Ραγκούσης και Γιώργος Παπαδάκης είχαν σφοδρή αντιπαράθεση η οποία κατέληξε με τον τερματισμό της τηλεφωνικής παρέμβασης του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγο αργότερα ο κ. Παπαδάκης τόνισε ότι ο ίδιος και το επιτελείο του είναι αρμόδιοι να καθορίσουν ποιος θα έρθει στην εκπομπή. «Εδώ το αφεντικό είμαι εγώ», είπε χαρακτηριστικά. «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να καθορίσει ποιος θα έρθει στην εκπομπή», είπε ο κ. Παπαδάκης.

Στη συνέχεια, μάλιστα, ο Γιώργος Παπαδάκης σχολίασε ότι ο κ. Ραγκούσης εμφανίστηκε σε εκπομπή άλλου καναλιού κι εκεί δέχτηκε να κάνει διάλογο με εκπροσώπους της αστυνομίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.