ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το pronews.gr και ο Γιώργος Τράγκας ενώνουν τις δυνάμεις τους σπάζοντας τα «φίμωτρα»

Το pronews.gr και ο Γιώργος Τράγκας ενώνουν τις δυνάμεις τους σπάζοντας τα «φίμωτρα»

Σε ένα δυστοπικό πολιτικό και επικοινωνιακό περιβάλλον, όπου οι μεν κυβερνώντες μόλις ένδεκα μήνες μετά την ανάληψη της εξουσίας δείχνουν σαφή σημάδια αυταρχισμού και πρόθεσης κατάλυσης των δημοκρατικών αξιών, τα δε συστημικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της χώρας λειτουργούν στην λογική «εν τη παλάμη και ούτω βοήσωμεν», μία συνεργασία ελεύθερων ανθρώπων, επαγγελματιών της ενημέρωσης, ξεκινά από σήμερα ως απάντηση στην λογική του «φίμωτρου»:

Ακούστε εδώ live

Ο Γιώργος Τράγκας και η ομάδα των δημοσιογράφων του pronews.gr, ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, κάθε εβδομάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 08.00 το πρωί μέχρις τις 12.00 το μεσημέρι, μεταφέρει την εκπομπή του «Εν Αθήναις», ίσως την γνωστότερη εκπομπή του ελληνικού ραδιοφώνου, στο pronews.gr!

Τα εκατομμύρια των αναγνωστών του pronews.gr (δεν υπήρξε ούτε ένας Έλληνας στην χώρα των 15.000.000 συνδέσεων στο διαδίκτυο που να μην διάβασε έστω ένα άρθρο του pronews.gr μέσα στο τελευταίο τρίμηνο της μεγαλύτερης κρίσης που βίωσε ο πλανήτης), πλέον κάθε μέρα θα έχουν το δικό τους διαδικτυακό ραδιοφωνικό «παράθυρο ελευθερίας» μέσα από την ανεξάρτητη φωνή του Γιώργου Τράγκα.

Ραντεβού στις 08.00 το πρωί, στο pronews.gr με τον Γιώργο Τράγκα.

Γιατί στις δημοκρατίες, τα «φίμωτρα» είναι για να σπάνε!

H ομάδα του pronews.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακούστε εδώ live

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.