ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Α.Κανάκης για Ρ.Πισπιρίγκου: «Θα το βομβαρδίζουν μέχρι εκεί που δεν παίρνει στον βωμό της τηλεθέασης – Φτάνει»

Νέα παρέμβαση από τον Α.Κανάκη από τον τρόπο που μεταδίδεται το θέμα της Πάτρας από τα ΜΜΕ

Α.Κανάκης για Ρ.Πισπιρίγκου: «Θα το βομβαρδίζουν μέχρι εκεί που δεν παίρνει στον βωμό της τηλεθέασης – Φτάνει»

Ο Αντώνης Κανάκης ξέσπασε για ακόμη μια φορά για το θέμα της Πάτρας και τον τρόπο με τον οποίο μονοπωλεί το ενδιαφέρον των συστημικών ΜΜΕ. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απευθυνόμενος στο τηλεοπτικό κοινό, ο Αντώνης Κανάκης τόνισε σε έντονο ύφος για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών είπε: «Κλείστε τα αυτιά σας. Φτάνει, παιδιά, φτάνει! Είναι τρέλα αυτό που γίνεται, είναι έγκλημα. Είναι έγκλημα στο έγκλημα και βιασμός στις ψυχές μας. Φτάνει! Θα τον σκίσουν, θα το τραβήξουν, θα το βομβαρδίζουν μέχρι εκεί που δεν παίρνει στον βωμό της τηλεθέασης. Φτάνει! Αρρωσταίνει η κοινωνία. Αυτοί δεν έχουν το αίσθημα που χρειάζεται για να πουν «φτάνει». Πείτε το εσείς το «φτάνει». Φτάνει! Δεν αντέχεται άλλο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.