ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Διαψεύδει ο Τ.Τέλλογλου ότι κατέθεσε πώς η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον Κ.Μητσοτάκη το 2017-2018

Δείτε την ανάρτηση του στο Τwitter

Διαψεύδει ο Τ.Τέλλογλου ότι κατέθεσε πώς η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον Κ.Μητσοτάκη το 2017-2018

Ο Τάσος Τέλλογλου έξω από τον Άρειο Πάγο, υποστήριξε πως θύμα παρακολούθησης είχε πέσει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Δεν έχω κάνει καταγγελία για παρακολούθηση Μητσοτάκη από αυτό το κακόβουλο λογισμικό. Είπα ότι υπήρχαν ενδείξεις εκείνη την εποχή ότι τα τηλέφωνά του δεν ήταν ασφαλή, όπως ενδείξεις υπήρχαν και από το ΚΚΕ το 2017. 

Οι ελληνικές υπηρεσίες προσπαθούν να αγοράσουν αυτά τα λογισμικά από το 2013 και το 2015 έγινε μεγάλη διαρροή στο Wiki Leaks της ιταλικής εταιρείας Hacking Team, που αφορούσε όλες τις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης από τo 2013 ως to 2015. ‘Αρα μιλάμε για κάτι που δεν είναι σημερινό», είπε ο Τάσος Τέλλογλου έξω από τον Άρειο Πάγο, όπου είχε κληθεί μεταξύ άλλων για να αποκαλύψει τα στοιχεία που γνώριζε, καθώς ο ίδιος με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter είχε υποστηρίξει πως θύμα παρακολούθησης είχε πέσει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση Τέλλογλου είχε γίνει σημαία από κυβερνητικούς κύκλους χρώμα που προσπάθησαν να συμψηφίσουν καταστάσεις.

Σήμερα, ο Τέλλογλου τα μάζεψε.

Περίεργο πάντως, γιατί η ανάρτηση του ήταν ξεκάθαρη. Έγραψε συγκεκριμένα:

«Iδιώτης, που δραστηριοποιείτο επί της προηγούμενης κυβέρνησης στο να “ακούει” τον αρχηγό της αντιπολίτευσης στις πιο προσωπικές του στιγμές, όταν μιλάει με την σύζυγο η την κόρη του κάνει τώρα το ίδιο με άλλους, μερικοί ανήκουν και στο ίδιο κόμμα με τους παραιτηθέντες».

Δείτε και το tweet:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.