ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δημοσιογράφοι ΣΚΑΪ: «Ο Π.Κοντολέων είναι σεκιούριτι και μουσικός αλλά ο Κ.Μητσοτάκης κρίνει ότι κάνει για διοικητής της ΕΥΠ»

Οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ στηρίζουν με θάρρος τον Κ.Μητσοτάκη

Δημοσιογράφοι ΣΚΑΪ: «Ο Π.Κοντολέων είναι σεκιούριτι και μουσικός αλλά ο Κ.Μητσοτάκης κρίνει ότι κάνει για διοικητής της ΕΥΠ»

Με περίσσιο θάρρος στήριζαν την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη διοίκηση της ΕΥΠ οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ. 

Σε βίντεο από το 2019 βλέπουμε τον Νίκο Υποφάντη να μιλά για την επιλογή του Παναγιώτη Κοντολέων για τη θέση του διοικητή της ΕΥΠ και να ισχυρίζεται επί της ουσίας ότι ο Κ.Μητσοτάκης έχει το αλάθητο του Πάπα.

Αναφερόμενος στον Π.Κοντολέων λέει  ότι «είναι ιδιοκτήτης σε εταιρεία σεκιούριτι και είναι και μουσικός στο επάγγελμα. Ποιο το πρόβλημα; Αν κάνει γι’ αυτή τη δουλειά θα το κρίνει ο πρωθυπουργός». 

Να θυμίσουμε ότι ο Π.Κοντολέων ο οποίος παρετήθηκε από τη διοίκηση της ΕΥΠ λόγω του σκανδάλου των υπολοπών είναι διευθυντικό στέλεχος μεγάλων ελληνικών εταιρειών σεκιούριτι, με συνεργασία με την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα και με ενδιαφέρον στα ζητήματα ασφαλείας στη Μέση Ανατολή.

Δείτε όσα είπε: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/Marka2_/status/1557024469293703173?s=20&t=FTItOuj1wBUdOeyNpwhTLQ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.