ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Ρ.Πισπιρίγκου έγινε θέμα και στην «Le Monde»: «Η Ελλάδα μαινόμενη για την Μήδεια της Πάτρας»

Οργή έχει προκαλέσει η υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου σε όλο τον κόσμο

Η Ρ.Πισπιρίγκου έγινε θέμα και στην «Le Monde»: «Η Ελλάδα μαινόμενη για την Μήδεια της Πάτρας»

Μετά τα διεθνή πρακτορεία σε όλο τον κόσμο και η γαλλική εφημερίδα Le Monde αναφέρεται στην υπόθεση της Πάτρας και την Ρούλα Πισπιρίγκου με τίτλο: «Η Ελλάδα μαινόμενη για την Μήδεια της Πάτρας».

Το ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας εξηγεί ότι η «Μήδεια της Πάτρας», όπως αποκαλούν την Πισπιρίγκου ελληνικά ΜΜΕ, αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες μέσα από το κελί της στον Κορυδαλλό.

Το άρθρο υπενθυμίζει ότι η νεκροψία και οι τοξικολογικές εξετάσεις ανίχνευσαν στον οργανισμό της άτυχης Τζωρτζίνας μεγάλη ποσότητα κεταμίνης, ενός ισχυρού παυσίπονου, που πωλείται επίσης στη μαύρη αγορά ως φάρμακο.

Το εννιάχρονο κορίτσι ήταν στο νοσοκομείο, μόνη με τη μητέρα της, σε ένα δωμάτιο και πέθανε μόλις είκοσι λεπτά μετά τη χορήγηση της ουσίας. Ο θάνατός της σημειώθηκε παρά το γεγονός ότι οι νοσηλευτές την είχαν επισκεφθεί μια ώρα πριν, με αποτέλεσμα να κινηθούν νομικές διαδικασίες εναντίον της μητέρας.

Τον Απρίλιο του 2021, η Τζωρτζίνα είχε ήδη διακομιστεί στο νοσοκομείο λόγω επιληπτικών κρίσεων που την είχαν αφήσει τετραπληγική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υπόθεση για τον θάνατο της εννιάχρονης αναζωπύρωσε επίσης την έρευνα για τις άλλες δύο κόρες της Ρούλας Πισπιρίγκου, η μία από τις οποίες απεβίωσε σε ηλικία 3,5 ετών πριν από τρία χρόνια από «ηπατική ανεπάρκεια» και η άλλη τον Μάρτιο του 2021 σε ηλικία 6 μηνών, λόγω «ασφυξίας», σύμφωνα με τις εκθέσεις των ιατροδικαστών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.