ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Κακοκαιρία: Τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία γράφουν για τις καταστροφές στην Ελλάδα

Το πρακτορείο Reuters μεταδίδει ότι οι καταρρακτώδεις βροχές έχουν πλημμυρίσει σπίτια και δρόμους

Κακοκαιρία: Τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία γράφουν για τις καταστροφές στην Ελλάδα

Τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων αναφέρονται στην σφοδρή κακοκαιρία «Daniel» που πλήττει διάφορες περιοχές της χώρας δημιουργώντας τεράστια προβλήματα. 

Το πρακτορείο Reuters μεταδίδει ότι οι καταρρακτώδεις βροχές έχουν πλημμυρίσει σπίτια και δρόμους στην Ελλάδα ενώ ένας άνδρας έχασε τη ζωή του μετά την κατάρρευση τοίχου λόγω της κακοκαιρίας.

Η καταιγίδα Ντάνιελ, συνεχίζει το δημοσίευμα, πλήττει τη δυτική και την κεντρική Ελλάδα από τη Δευτέρα, προκαλώντας εκατοντάδες κλήσεις σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για άντληση νερού λίγες μέρες μετά τον έλεγχο της φονικής πυρκαγιάς που έκαιγε για περισσότερες από δύο εβδομάδες στο βόρειο τμήμα της χώρας. ρόιτερς

«Σφοδρή καταιγίδα προκάλεσε πλημμύρες στην κεντρική Ελλάδα»  γράφει σε τίτλο το Associated Press που επίσης αναφέρεται σε έναν νεκρό από την κακοκαιρία.

Η αστυνομία, αναφέρει το άρθρο, διέταξε απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στους δρόμους, καθώς μια σφοδρή καταιγίδα έπληξε το κέντρο της χώρας και ορισμένα από τα νησιά της, μετατρέποντας τους δρόμους σε πλημμυρισμένους χειμάρρους. Η πυροσβεστική ανέφερε ότι ένας άνδρας σκοτώθηκε στον Βόλο όταν ένας τοίχος έπεσε πάνω του ενώ ένας άλλος αγνοείται. Ασοσιέιτεντ

Τουλάχιστον ένα άτομο έχασε τη ζωή του και ένα άλλο αγνοείται στην κεντρική Ελλάδα, η οποία έχει πληγεί σκληρά από κατολισθήσεις και πλημμύρες που προκλήθηκαν από τις έντονες βροχοπτώσεις, μεταδίδει το Anadolou. Αναντολού

Με βίντεο από την εικόνα του αυτοκινήτου στη θάλασσα, η Daily Mail αναφέρεται στην κακοκαιρία στην Ελλάδα. Στον τίτλο της γράφει για τη «συγκλονιστική στιγμή που αυτοκίνητο ξεβράστηκε στη θάλασσα καθώς καταρρακτώδης βροχή πλήττει την Ελλάδα, προκαλώντας φονικές πλημμύρες, ενώ έχει επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Ντέιλυ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.