ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ.Αυγερινοπούλου: «Πήγα να πεθάνω δύο φορές – Πρήστηκα και κόπηκε η αναπνοή μου»

«Πρέπει όλοι να ξέρουν σε τι είναι αλλεργικοί και να κάνουν τις αντίστοιχες εξετάσεις που υπάρχουν»

Μ.Αυγερινοπούλου: «Πήγα να πεθάνω δύο φορές – Πρήστηκα και κόπηκε η αναπνοή μου»

Η δημοσιογράφος Μαίρη Αυγερινοπούλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για το αναφυλακτικό σοκ που έπαθε και την οδήγησε στο νοσοκομείο.

«Είμαι αλλεργική και έχω πάει να πεθάνω δύο φορές. Εγώ το έπαθα από ντομάτα μία φορά στα 21 μου και μία στα 23 μου. Πρήζεσαι από μέσα και κόβεται η αναπνοή σου. Θέλεις 10-15 λεπτά», είπε αρχικά η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Την άλλη φορά το έπαθα από γαρύφαλλο. Μου πέταξαν γαρύφαλλο και είμαι αλλεργική. Έχω πάει δύο φορές να πεθάνω στην κυριολεξία, ήμουν με 4 πίεση. Μου έβαλαν τόση κορτιζόνη που ήρθα και τουμπάνιασα. Από αυτό άλλαξε όλη μου η ζωή, ευτυχώς σώθηκα βέβαια. Πρέπει όλοι να ξέρουν σε τι είναι αλλεργικοί και να κάνουν τις αντίστοιχες εξετάσεις που υπάρχουν», τόνισε κλείνοντας την ιστορία της η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.