ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Το υπουργείο Εργασίας ζητεί παρέμβαση του ΕΣΡ για την προστασία των παιδιών

Η ανακοίνωση του υπουργείου

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Το υπουργείο Εργασίας ζητεί παρέμβαση του ΕΣΡ για την προστασία των παιδιών

Ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων καλεί το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) να παρέμβει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και να διασφαλίσει την προστασία των ανηλίκων που φιλοξενούνται στην «Κιβωτό του Κόσμου». 

Ειδικότερα, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ως αρμόδια αρχή για θέματα παιδικής προστασίας, ζητά «Τη διασφάλιση της εφαρμογής όλων των νομοθετικά προβλεπόμενων μέτρων για την προστασία των ανηλίκων κατά την προβολή σχετικών ζητημάτων στα ΜΜΕ, με αφορμή την υπόθεση διερεύνησης καταγγελιών για την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία “Κιβωτός του Κόσμου“».

Ο Γιώργος Σταμάτης απέστειλε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, επείγουσα επιστολή προς το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γενικός Γραμματέας, Γιώργος Σταμάτης, καλεί το ΕΣΡ να παρέμβει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και να διασφαλίσει «την προστασία των ανηλίκων που διαμένουν στη δομή, λαμβάνοντας τα κατάλληλα μέτρα για τον σεβασμό των δικαιωμάτων των παιδιών και την προστασία από την εκτεταμένη προβολή του θέματος όλων των ανηλίκων που εκτίθενται στην προβολή σχετικών ειδήσεων, πληροφοριών, ενημερώσεων και αναλύσεων στα ΜΜΕ αναφορικά με την υπό διερεύνηση υπόθεση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.