ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Χατζηνικολάου: Πρόστιμο από το ΕΣΡ για ύβρεις κατά του Π.Πολάκη

Χαρακτήριζε ως «άθλιο» και «συκοφάντη» τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Ν.Χατζηνικολάου: Πρόστιμο από το ΕΣΡ για ύβρεις κατά του Π.Πολάκη

Το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο επέβαλε πρόστιμο 3.000 ευρώ στον Real 97,8 για τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς που είχε απευθύνει ο Νίκος Χατζηνικολάου προς τον Παύλο Πολάκη.

Η παράβαση της νομοθεσίας και για την οποία τιμωρήθηκε ο σταθμός είναι «ως προς την υποχρέωση εξασφάλισης της ποιοτικής στάθμης των προγραμμάτων, λόγω μη ευπρεπούς εκφοράς λόγου» και συγκεκριμένα για τα επίθετα με τα οποία χαρακτήρισε ο Νίκος Χατζηνικολάου τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου κατηγορήθηκε επίσης για «προσβολή προσωπικότητας αναφερόμενου σε εκπομπή προσώπου» για την οποία κλήθηκε σε ακρόαση και τελικά απαλλάχθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για την εκπομπή του Real 97.8 στις 20 Μαρτίου 2023, όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου ορμώμενος από επιστολή του Παύλου Πολάκη στον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για ανάρτηση που είχε κάνει στα social media και στην οποία είχε καταφερθεί κατά συγκεκριμένων δημοσιογράφων για τον τρόπο που ασκούν το λειτούργημά τους, ο δημοσιογράφος είχε πει: «Τι λες ρε άσχετε; Άσχετε! Άθλιε! Συκοφάντη! Βρωμιάρη! Εσύ να ζητήσεις συγγνώμη. Που υποσχόσουν στους πολίτες ότι θα καταργήσεις τα μνημόνια» είχε πει μεταξύ άλλων ο Νίκος Χατζηνικολάου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.