ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα «επίθεση» του Παύλου Πολάκη προς τον Νίκο Χατζηνικολάου: «Ανάρτηση τρίτη και φαρμακερή» (φωτό)

Δεν έχει τέλος η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Πολάκη και τον Χατζηνικολάου

Νέα «επίθεση» του Παύλου Πολάκη προς τον Νίκο Χατζηνικολάου: «Ανάρτηση τρίτη και φαρμακερή» (φωτό)

Αφού έχουν προηγηθεί οι κατηγορίες του Παύλου Πολάκη για αρρύθμιστα χρέη ύψους 32,5 ευρώ, τα οποία ο Νίκος Χατζηνικολάου επιμένει ότι έχουν ρυθμιστεί και μάλιστα προειδοποιεί για προσφυγή στη δικαιοσύνη, ο βουλευτής επανέρχεται σήμερα με νέα ανάρτησή του, την «τρίτη και φαρμακερή» όπως ο ίδιος λέει.

Νέος γύρος αντιπαράθεσης φαίνεται ότι ξεκινά ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη και τον δημοσιογράφο και εκδότη, Νίκο Χατζηνικολάου.

Αφού έχουν προηγηθεί οι κατηγορίες του Παύλου Πολάκη για αρρύθμιστα χρέη ύψους 32,5 ευρώ, τα οποία ο δημοσιογράφος επιμένει ότι έχουν ρυθμιστεί και μάλιστα προειδοποιεί για προσφυγή στη δικαιοσύνη, ο βουλευτής επανέρχεται σήμερα με νέα ανάρτησή του, την «τρίτη και φαρμακερή» όπως ο ίδιος λέει.

Στη σημερινή του ανάρτηση ο Παύλος Πολάκης υποστηρίζει ότι το 2017, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Χατζηνικολάου έβαλε υποθήκη το σπίτι του για χρέη της εταιρείας «REAL FM AE» ύψους 3,5 εκατ. Και ότι το 2020, επί κυβέρνησης ΝΔ, «κατόρθωσε μέσα σε λίγες μόνο ημέρες να πετύχει την εξάλειψη και ολοσχερή διαγραφή της υποθήκης […] ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ για τη συγκεκριμένη οφειλή!!».

«Προφανώς, αυτή τη «βοήθεια στην επιχειρηματικότητα» εννοούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και την εξασφάλισε με “ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ” διατάξεις βολεύοντας φίλους και συνοδοιπόρους του…..» σχολιάζει ο Παύλος Πολάκης, στη συνέχεια παραθέτει τα γεγονότα που αποδεικνύουν –κατ’εκείνον- τα λεγόμενά του και καταλήγει: «Το «Δικαιοσύνη παντού» δεν είναι σύνθημα. Είναι κοινωνική απαίτηση και προϋπόθεση για βιώσιμη ανάπτυξη της χώρας. Γι’ αυτό και θα γίνει ΠΡΑΞΗ από τις 22.5.2023 από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα!!

ΥΓ.to be continued??».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.