ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Ο Όμιλος DNM Group ανακοίνωσε την στρατηγική του συνεργασία με τα τηλεοπτικά δίκτυα “Super B” και “Syros TV”

Σε λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία»

Ο Όμιλος DNM Group ανακοίνωσε την στρατηγική του συνεργασία με τα τηλεοπτικά δίκτυα “Super B” και “Syros TV”

Ανακοινώθηκε σήμερα (16/2) σε μια λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία», η στρατηγική συνεργασία του εκδοτικού Ομίλου  DNM με τον περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό της Νότιας  Ελλάδας Super B με έδρα την Πάτρα, και του τηλεοπτικού σταθμού Syros TV των Κυκλάδων.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο εκδότης Τάσος Γκουριώτης.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής της Ελληνικής Λύσης Αντώνης Μυλωνάκης, ο ανεξάρτητος βουλευτής Α’ Αθηνών και πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο πρώην υπουργός Νίκος Νικολόπουλος, ο πρώην υπουργός Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο πρώην βουλευτής και δημοσιογράφος Αργύρης Ντινόπουλος.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν επίσης, ο πρώην υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης,  ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, ο πρώην βουλευτής και αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Καμμένος, o πρώην Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς, ο πρόεδρος του κόμματος Εθνικό Μέτωπο, Εμμανουήλ Κώνστας και ο πρώην γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της ΝΔ, Νίκος Καραχάλιος. 

Ο όμιλος εκδόσεων DNM, που περιλαμβάνει στις δραστηριότητές του τις ενημερωτικές ιστοσελίδες pronews.gr, defencenet.gr, ygeianews, το περιοδικό ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ και την ετήσια έκδοση «Αμυντική Βίβλος», παρουσίασε τις νέες του δράσεις στο χώρο της ενημέρωσης.

Αυτές περιλαμβάνουν:

Στρατηγική συνεργασία με το μεγαλύτερο τηλεοπτικό δίκτυο ελεύθερης λήψης της Νότιας Ελλάδας, “Super Β” (με έτος ίδρυσης 1990) με έδρα την Αχαΐα, υπό νέο ενιαίο τίτλο: «PRONEWS Τηλεόραση Νότιας Ελλάδας». (Ο τηλεοπτικός σταθμός ελεύθερης λήψης καλύπτει τις περιοχές της νότιας Στερεάς Ελλάδας, Πελοποννήσου, Κεφαλονιάς, Ζακύνθου, Κυθήρων, νήσων Αργοσαρωνικού και νοτίων προαστίων Αττικής).

Ακόμη ο Όμιλος DNM ανακοίνωσε την στρατηγική συνεργασία της τηλεόρασης του PRONEWS με το μοναδικό εν λειτουργία ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο ελεύθερης λήψης των Κυκλάδων, “Syros TV” (έτος ίδρυσης 1989).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης ανακοινώθηκε η επέκταση των δραστηριοτήτων του ομίλου στο εξωτερικό με την δημιουργία ειδησεογραφικών πρακτορείων στο χώρο της άμυνας, της ασφάλειας και της αμυντικής βιομηχανίας εκτός Ελλάδος και η στρατηγική συνεργασία του DNM Group με τις εφημερίδες «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ» και «ΤΥΠΟΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ» που αφορά την παραγωγή ενθέτων και περιοδικών εκδόσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.