
Την οργή της για τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με τη Σαντορίνη εξέφρασε στον αέρα η δημοσιογράφος Ευλαμπία Ρέβη η οποία αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο νησί και μεταδίδει πληροφορίες για τη σεισμική δραστηριότητα αλλά και τους τρόπους με τους οποίους προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο όσοι έμειναν πίσω.
Αφορμή των επικριτικών σχολίων ήταν οι ακριβές τιμές που παρατηρούνται στο νησί.
«Το είδα και ήταν αδιανόητο! Έχουμε δει απίστευτα πράγματα να γράφουν.
Τι μισάνθρωποι είστε εσείς; Ειλικρινά, τι να πούμε… Για να είμαι ειλικρινής, τώρα τα ‘χω πάρει λίγο» ανέφερε η ρεπόρτερ και πρόσθεσε:
«Έχουμε συναντήσει οικογένειες που ο μπαμπάς παίρνει 900 ευρώ μισθό. Δεν είναι αυτή όμως η εικόνα της Σαντορίνης συνολικά. Όπως στη Μύκονο, δεν είναι όλοι πλούσιοι ή επιχειρηματίες. Υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται και ζουν με μικρούς μισθούς και οικογένειες να συντηρήσουν. Δεν είναι έτσι τα πράγματα» ανέφερε η Ευλαμπία Ρέβη και επεσήμανε την ανάγκη για στήριξη των ανθρώπων που έχουν μείνει στο νησί κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες και τον φόβο.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.