ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

«Μοίραζε τάπες» η Α.Λατινοπούλου στην εκπομπή της Κ.Καινούργιου όπου προσπαθούσαν να της «κολλήσουν» την «ταμπέλα» της «ακροδεξιάς»

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου «πήρε το όπλο της» και ξεκίνησε να «πυροβολεί»

«Μοίραζε τάπες» η Α.Λατινοπούλου στην εκπομπή της Κ.Καινούργιου όπου προσπαθούσαν να της «κολλήσουν» την «ταμπέλα» της «ακροδεξιάς»

H πρόεδρος της Φωνής Λογικής Αφροδίτη Λατινοπούλου ήταν σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» κατά την διάρκεια της οποίας η ίδια η οικοδέσποινα και οι συνεργάτες της ομαδικά πραγματοποιούσαν επιθέσεις εναντίον της για τις πολιτικές τις θέσεις και τις αξίες της.

«Πιπίλησαν» την γνωστή «καραμέλα» περί «ακροδεξιάς» επιχειρώντας να «κολλήσουν» στην ίδια και το κόμμα της, την «ταμπέλα» αυτή, λέγοντας μάλιστα πως αφού συμφωνεί με όσα πρεσβεύουν η Μαρίν Λεπέν και η Τ.Μελόνι, οι οποίες κατά αυτούς είναι «ακροδεξιές» άρα και η ίδια ανήκει σε αυτόν τον χώρο!

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου τότε «πήρε το όπλο της» και ξεκίνησε να «πυροβολεί».

Διευκρίνισε ότι η «Φωνή Λογικής» θαυμάζει τόσο τη Μαρί Λεπέν όσο και τη Τζόρτζια  Μελόνι γιατί δίνουν προτεραιότητα στο λαό τους έναντι των άλλων χωρών.

Είπε ότι οι δύο αυτές πολιτικοί έχουν τον ίδιο αξιακό κώδικα καθώς είναι πατριώτισσες, τάσσονται κατά της ισλαμοποίησης, της λαθρομετανάστευσης και υπέρ της «πυρηνικής» και της παραδοσιακής οικογένειας

«Η Μελόνι και η Λεπέν δεν είναι Ακροδεξιά» είπε και αναφέρθηκε στο σημερινό υπουργό της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη την γνωστή φωτογραφία του από τα μέσα της δεκαετίας του ’80, όταν κυκλοφορούσε με τσεκούρι στους δρόμους της Αθήνας αναζητώντας αναρχικούς:

«Πριν από είκοσι – τριάντα χρόνια και ο Βορίδης ήταν με το τσεκούρι».

Οι δυνατές απαντήσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου δεν πτόησαν την ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου από το να συνεχίσει τις επιθέσεις.

Μάλιστα, λίγο πριν ολοκληρωθεί η συνέντευξη, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου θέλησε να επιτεθεί στην πρόεδρο της Φωνής Λογικής για ορισμένες παλαιότερες δηλώσεις της για την παχυσαρκία.

Ειδικότερα, η δημοσιογράφος σημείωσε σε αυστηρό τόνο πως «θες να μας πεις ότι τώρα πια τα κιλά των ανθρώπων μπορούν να γίνουν μέλη και έχουν αλλάξει; Γιατί πραγματικά θέλω να σου πω ότι αυτό είναι ένα πράγμα το οποίο το έχουμε συζητήσει όλοι.

Έχεις εμφανιστεί χονδροφοβική και το λέω εγώ συγκεκριμένα και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν έχετε την δίαιτα στο καταστατικό σας. Και πόσα κιλά πρέπει να είναι κάποιος για να είναι μέλος της Φωνής Λογικής. Δεν τα ξεχνάμε αυτά».

«Κι όμως δεν είχα πει αυτό ποτέ, αυτό είναι το θέμα. Λάθος που εμφανίστηκε έτσι από τα Μέσα.

Ευχαριστώ για την πάσα για να απαντήσω λοιπόν ότι ακριβώς επειδή διαστρεβλώθηκε αυτό το οποίο είπα.

Αυτό το οποίο είπα εγώ τότε για την παχυσαρκία βγαίνει σήμερα και το κάνει καμπάνια ο κ. Μητσοτάκης» απάντησε αμέσως η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Κάνει καμπάνια ότι η παχυσαρκία είναι ασθένεια. Εγώ δεν είχα μιλήσει γι’ αυτό, είχα κάνει μόνο γραπτή ανάρτηση.

Δεν είχα κάνει καμία προφορική δήλωση πάνω σε αυτό. Μίλησα για την υπερπροβολή στα πλαίσια της woke ατζέντας και μάλιστα.

Αυτά τα οποία είχα πει λοιπόν διαστρεβλώθηκαν και μπορώ να καταλάβω ότι σε κάποιους μπορεί να μην άρεσε ο τρόπος» πρόσθεσε εν συνεχεία, με σαφήνεια, η πρόεδρος και ευρωβουλευτής πλέον της Φωνής Λογικής το πρωινό της Τετάρτης.

Όταν την ρωτήσαν για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Κυριάκο Βελόπουλο τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης απάντησε επίσης με σαφήνεια:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο κ. Βελόπουλος είναι ΠΑΣΟΚ (εννοεί το χώρο από τον οποίο προέρχεται) και δεν μπορεί να συζητήσει ούτε με τα στελέχη του» είπε με νόημα δείχνοντας ότι δεν μπορεί να υπάρξει καμιά συνεννόηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.