ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ν.Ανδρουλάκης: «Η ΑΑΔΕ μου απάντησε ότι δεν μπορεί να με ενημερώσει για τον φάκελό μου» (βίντεο)

«Θέλουν ένα κόμμα σε ομηρία - Η κυβέρνηση παίζει συνεχώς με τα fake news»

Ν.Ανδρουλάκης: «Η ΑΑΔΕ μου απάντησε ότι δεν μπορεί να με ενημερώσει για τον φάκελό μου» (βίντεο)

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-KINAΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί τη Δευτέρας 26 Σεπτεμβρίου, αποκάλυψε μεταξύ άλλων σχετικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών πως «η ΑΑΔΕ μου απάντησε ότι δεν μπορεί να με ενημερώσει για τον φάκελό μου».

Παράλληλα, σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις στην Ιταλία και την νίκη της Τζόρτζια Μελόνι, ο κ. Ανδρουλάκης σχολίασε πως πρόκειται για μήνυμα μεγάλης ακροδεξιάς και συντηρητικής στροφής.

«Θέλουν ένα κόμμα σε ομηρία»

Για τις παρακολουθήσεις, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε πως το μόνο πολιτικό πρόσωπο που καλεί η Εξεταστική Επιτροπή είναι αυτός και όχι οι εμπλεκόμενοι.

«Έκανα αίτηση ενημέρωσης στην ΑΔΑΕ και μου απάντησε πως βάσει του νόμου της ΝΔ του 2021 δεν μπορεί να με ενημερώσει. Δεν θέλουν να υπάρχει επίσημη ενημέρωση», απάντησε σε ερώτηση των δημοσιογράφων.

«Θέλουν ένα κόμμα σε ομηρία. Η κυβέρνηση παίζει συνεχώς με τα fake news. Κάποιοι δεν σέβονται τους θεσμούς και με τον τρόπο αυτό υπονομεύουν το δημόσιο συμφέρον.

Η παρακολούθησή μου έγινε κατά την προεκλογική περίοδο και κατά την εκλογή μου», σημείωσε, ενώ εξήγησε πως από τότε που αποκαλύφθηκε η υπόθεση, η ΝΔ κάνει πόλεμο στο ΠΑΣΟΚ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.