ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ν.Ανδρουλάκης: «Η κυβέρνηση εξακολουθεί να ωραιοποιεί την πραγματικότητα»

«Το Μέγαρο Μαξίμου επιχειρεί κάνοντας επιθέσεις στο ΠΑΣΟΚ να "θολώσει" το θετικό της μήνυμα».

Ν.Ανδρουλάκης: «Η κυβέρνηση εξακολουθεί να ωραιοποιεί την πραγματικότητα»

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη πως τρία χρόνια μετά τις εκλογές του 2019, εξακολουθεί να «ωραιοποιεί» την πραγματικότητα.

Δια του εκπροσώπου Τύπου, Δημήτρη Μάντζου χρεώνει στην κυβέρνηση πολιτική και τεχνοκρατική ανεπάρκεια, αποτυχία στη διαχείριση των κρίσεων, συσσώρευση προβλημάτων εις βάρος των πολλών και αδύναμων, ανεύθυνη δημοσιονομική διαχείριση, επιλεκτική φορολογική πολιτική για λίγους και ισχυρούς, και εργαλειοποίηση ακόμη και της πανδημίας για την αδιαφανή εξυπηρέτηση συμφερόντων.

Κάνει λόγο για κλειστά κλαμπ εξουσίας, απευθείας αναθέσεις, συμβιβασμό με τα μεγάλα συμφέροντα στην ενέργεια, «επιτελικό χάος» στα των φυσικών καταστροφών και για μεγάλες χαμένες ευκαιρίες για το δημόσιο πανεπιστήμιο, τη δημόσια υγεία, το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, τη νέα γενιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Χαριλάου Τρικούπη εκτιμά ότι το Μέγαρο Μαξίμου επιχειρεί κάνοντας επιθέσεις στο ΠΑΣΟΚ να «θολώσει» το θετικό της μήνυμα. «Του συνιστούμε να περιμένει ως τις εκλογές -αν πρώτα κατασταλάξει πότε θα τις κάνει- και να αναμένει τη λαϊκή ετυμηγορία. Και τότε θα φανεί ποιοι εργάζονται για το καλό του τόπου και ποιοι για τις καρέκλες και τα αξιώματα”, τονίζει ο κ. Μάντζος χαρακτηρίζοντας το αίτημα για αλλαγή πολιτικής επίκαιρο και ισχυρό καθώς και εφικτό τον στόχο ενίσχυσης των δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ “απέναντι στον ελιτισμό και τον λαϊκισμό, απέναντι στη συντήρηση, δεξιά και αριστερή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.