Ο Α.Σαμαράς θα «τελειώσει» δύο κόμματα όταν κατέβει...

Ν.Κεραμέως: «Ανοίγουν νέοι ορίζοντες για τα Πανεπιστήμια»

«Δίδεται η δυνατότητα σε κορυφαία αμερικανικά Πανεπιστήμια να υλοποιούν κοινά προγράμματα με ελληνικά»

Ν.Κεραμέως: «Ανοίγουν νέοι ορίζοντες για τα Πανεπιστήμια»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής της συνέντευξης το πρωί της Τετάρτης, ανέφερε πως ο νέος νόμος – πλαίσιο, φέρνει την αποκέντρωση στα πανεπιστήμια και δίνει σημαντικές αρμοδιότητες στα ιδρύματα.

Όπως είπε η υπουργός, δίδεται η δυνατότητα σε κορυφαία αμερικανικά Πανεπιστήμια να υλοποιούν κοινά προγράμματα με ελληνικά Πανεπιστήμια.

Η συνεργασία αυτή, συνέχισε, θα αναβαθμίσει σημαντικά τα ελληνικά Πανεπιστήμια και ανοίγει νέους ορίζοντες για τους Έλληνες φοιτητές, που θα μπορούν πια να κάνουν και ένα δεύτερο πτυχίο.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.