Ν.Μπακογιάννη: «Βρισκόμαστε σε πόλεμο με τη Ρωσία» – Η αδελφή του πρωθυπουργού μας έθεσε σε εμπόλεμη κατάσταση!

Έχει μείνει κάτι άλλο να διαπράξουν μετά το θανατικό της πανδημίας, τις υποκλοπές και την εμπόλεμη κατάσταση;

Ν.Μπακογιάννη: «Βρισκόμαστε σε πόλεμο με τη Ρωσία» – Η αδελφή του πρωθυπουργού μας έθεσε σε εμπόλεμη κατάσταση!

H αδελφή του πρωθυπουργού, πρώην ΥΠΕΞ και βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1…. κήρυξε «τον πόλεμο» στη Μόσχα λέγοντας ότι με τη «Ρωσία είμαστε σε πόλεμο»!

Κάνει έτσι ακόμα χειρότερα τα πράγματα στις σχέσεις μας με τη Ρωσία και μας βάζει πλέον στο «κάδρο» όχι των «μη φιλικών χωρών» αλλά των «εχθρικών χωρών» απέναντι στη Ρωσία.

Ποιο είναι κατά την γνώμη σας το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα;

  • Η κατάρρευση της Οικονομίας (31%, 7.442 Votes)
  • Η Τουρκία (9%, 2.191 Votes)
  • Οι παρακρατικές δράσεις (υποκλοπές κλπ.) (6%, 1.342 Votes)
  • Η εγκληματικότητα (3%, 812 Votes)
  • Η διαφθορά (25%, 5.893 Votes)
  • Η παράνομη μετανάστευση (25%, 6.022 Votes)

Σύνολο ψήφων: 23.702

Loading ... Loading ...

Όλα αυτά τη στιγμή που η Τουρκία κρατά μία ισορροπία πουλώντας όπλα στους Ουκρανούς και διαμεσολαβώντας ακόμα και στην πώληση του ουκρανικού σιταριού.

Την ίδια στιγμή που ήδη έχουν αποσυρθεί από τη Σάμο και την Χίο τα ΤΟΜΑ ΒΜΡ-1 για να παραδοθούν στους Ουκρανούς και σύντομα θα αποσυρθούν και από την Λέσβο.

Όλα αυτά ειπώθηκαν δικαιολογώντας το γιατί έπρεπε να αλλάξει ο εκλογικός νόμος έτσι ώστε αν πάμε σε δεύτερες εκλογές, που δε θα πάμε γιατί η ΝΔ θα συντριβεί στις πρώτες, θα μπορούσε να σχηματιστεί κυβέρνηση.

Βέβαια, η Ντόρα Μπακογιάννη προτιμάει κυβέρνηση Α.Τσίπρα από την ακυβερνησία.

Όμως, ακυβερνησίες δεν υπάρχουν, το είδαμε σε όλες τι κυβερνήσεις από το 2012 και μετά.

Και να τονίσουμε ότι οι πλέον καταστροφικές κυβερνήσεις για την Ελλάδα μετά το 2009 ήταν η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου το 2009-2011 και η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη που διέπραξε ότι διέπραξε, τόσο στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης, όσο και της πανδημίας και του Oruc Reis με το οποίο η Τουρκία κέρδισε de facto δικαιώματα στο νοτιοανατολικό Αιγαίο κλπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.